![]() |
Medyanın yalan dolanlarına inanmayın Medyada Diattanın Newcastle da banko oynadığı haftanın kadrosuna secildiği seklinde yalan dolan haberler cıktı inanmayın bunlara Diatta Newcastle da sadece 1 kez yedek olarak kadroda yer aldı ve 8 dk oynadı buyrun bu de newcastle ın resmi sitesinden link Lamine Diatta | Newcastle United | Squad | Profiles Lamine Diatta |
ÇARŞI MEDYAYA KARŞI ....... DÜNYADA BU KADAR ŞEREFSİZ Bİ MEDYA YOKK.. KUPONA ...... VEREN BASIN BUNUDA BASIN :D |
Ertuğrul Sağlamın geçen basın toplantısındaki sözleri: "çok sabırsız ve hoşgörüsüz bir toplumuz bakın Diatta Newcastle'da oynuyor" Ertugrul Hocam, dünyadan haberin yok malesef.. |
Alıntı:
|
aslında diatta'nın bir suçu yok asıl suçlu onu bu kulübe getiren zihniyette. |
Alıntı:
|
kardeşim en azından adam newcastlede sen git diattayı gönder gordonu getir az aptallıgın bölesi görülmedmiştir heralde..bizim takımda doğru giden hiçbişi yooook artık .çekip gitmezlerse önümüzdeki senelerde farksız olcak |
yeter artik lan. kim geldiyse elestirdiniz. simdi de sira ertugrul hoca da mi? bir de kendinizi översiniz sevinmek icin sevmedik diye filan. bizde herkes teknik direktör manager olmus masallah. oyuncu alanlar. oyuncu satanlar. oyuncu önerenler.....birakin artik bu isleri. iki spor yazarin yazilarini okudum diye futbol dan anlayip ertugrul saglam a elestiri yapabilirim diye düsünenlere sesleniyorum. belki hayatinda bir defa maca bile cikmamis adamlarin böyle hoca elestirmeye hakkinin olmadigini düsünüyorum. disardan tabi kolay görünüyor: onu niye oynatmadin. onu niye burda oynatmadin. öyle yapsa baskasi cikiyor yok bu niye orda oynamadi diyor. biktim artik vallahi biktim sizden. birakin bi adami ya. asil siz oldugunuz sürece besiktas basarili olamaz...... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
abi biz bu oyunlari del bosque ye de yapmadik mi? lucescu ya yapmadik mi? tigana ya yapmadik mi? riza ya yapmadik mi? hepsi kötü müydü? biz lucescu yu harcadik ya. del bosque yi harcadik. tigana yi harcadik. hic birinin degerini bilmedik. acaba hata baska yerlerde olabilir mi? bunu niye düsünmüyoruz? niye ertugrul vizyonsuz oluyor? bunu bana aciklarmisin? hata yapmis olabilir. ama herkes hata yapiyor. del bosque nin yaptiklarini da hata olarak degerlendirmistik. demek ki herkes hata yapabilir. |
Alıntı:
Evde işyerinde kimsenin yüzüne bakamıyorum gık diyemiyorum herkesin alay konusu olduk, utanmadan hala çıkıp aptal aptal demeçler veriyor Ayıptır artık ya! Hala Ertuğrul diyenler artık şüphe etmiyorum BEŞİKTAŞ düşmanı olduklarından kesinlikle eminim.. |
Alıntı:
2- benim delikanliligimi sen degerlendirmessin. 3- ben su veya bu teknik direktör gelsin demiyorum. ben istikrar dan yanayim. her sene antrenör degistirerek nerelere geldigimizi sen kendin zaten yeterince aciklamissin. seneye de x ismi gitsin diyecegine eminim cünkü sabirsissiniz. bak bi manchester united veya arsenal in teknik direktörleri kac sene görevde ve ilk senelerinde neyi basarmislar. 4- kimse ye fenerli diye hakaret edemessin terbiyeli ol. |
Sabırdan yana olanları,istikrardan yana olanlarıda Fb'li yaptılar bea!..Bu kadar kolay mı?Ne biçim mantıktır bu yaa...Durmadan herkes birbirini yok bu Fb'li yok bu içimizdeki İrlandalı diye nitelendiriyor.Yönetimde iş yok tamam,ama yakında tek tutunduğumuz dal olan taraftarda dağılacak!.. |
Ya şaka gibisiniz.. Şöyle anlatayım, - Ertuğrul kesinlikle gitmeli çünkü futbolun F sinden anlamıyor. Futbolculuğunuda biliyoruz vasat bir forvetti. - Doğrudur önceki yazımda olduğu gibi bende istikrardan yanayım ve evet bencede teknik direktörlerin arkasında durulması lazım. - Ama arkasında durulacak adam futbolu bilen başarılı bir adam olmalı, takım üzerindeki otoritesiyle futbol zekasıyla v.s. |
Alıntı:
|
saten febeliler geseliler diyor ertuğrul ve demirören hiçbir yere gitmesin kafadan bjk şampiyonluk kopuyot bu vizyonsuzlarla inş. hep durular die dalga ge.çiyorlar delircem ya hala bu antrenörü savunanlar var daha nasıl hata yapacak 4. olduk ligde daha ne olcaktık avrupada 8 yiyip kapkara bi sayfa yaşattı bize daha naapcak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
EVET Alıntı:
|
iyide kayseri için izlediği adamları aldırtmış bunu vedat bjktv basın tribünde izlemiştim kayseri ile beşiktaş birmi ertuğrul kalsınmı gitsinmi kısmına karar vermedim çünkü elbise değiştirir gibi t.d. değiştirlmez ama takımında iyi oynamadığı iyi transfer yapmadığıda gerçek |
Topic konusundan sapmıs benim anlatmak istediğim Diattanın medyada yazıldıgı gibi Newcastle da banko oynamadıgı ve Ertugrul Sağlamında işin gerceğinin ne oldugunu bilmeyip Diatta Newcastle da oynuyor diye acıklama yapmasaydı. Diatta transferinden önce Ertugrul Sağlamın veto ettiği Benficalı Cleber Anderson yazın sonunda Lyon a transfer oldu ve bu sene sakatlanana kadar banko oynadı. Legrottalie transferinde de Toroman ve Zan sorun yaratır diye sözleşme fakslanmak üzereyken transferi engellediğini biliyoruz. Begenmediği Legrottaliede bu sene Juventus ta banko oynuyor. Diğer transferi Higuainin de durumunun ne oldugu ortada.Böyle transfer fiyaskolarına imza atan bir teknik direktör bence dünya futbolundan bir haberdir ayrıca kendisi Higuain ve Diattayı kac mac oynatmıski sabır gösterilmedi diyor ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:04 . |