![]() |
Ön Libero'ya Kim Alınmalı Beşiktaş'ın bu sezon başını en çok ağrıtan mevkisi için önerileriniz neler?Kulüp şartlarını göz önünde tutarak alınabilecek futbolcular kim olabilir? |
cisse yeteri bence ama cisseye alternatif olarak düşündüğüm isim oftaştan giray yyada selçuk inan |
Seneye şampiyonlar liginde oynamayacağımıza göre çok çok iyi bir yabancı ön libero almaya gerek yok bence.Ona vereceğimiz parayı stoper transferi için kullanabiliriz...Cissenin yanına onun yükünü azaltacak birini bulmalıyız,bu türkte olabilir.Selçuk inan,Saidou,Ragıp,Uğur İnceman gibi isimler olabilir mesela,belki çok iyi değiller ama Cissenin yanında fazla sırıtmazlar.Nasıl olsa şampiyonlar liginde falan oynamayacağız... |
bence fahri cisse ye ii bi yedek olur... |
bence cisse cok ii ama edmilson gelse cok ii olurdu |
kimsenin alınmasına gerek yok cisse var zaten...serdar kurtuluşta orda oynayabilir... |
Mavuba |
yaya toure :D alınsa süper olur ama imkansız maalesef... cisse ve s.kurtuluşa alternatif alınabilir,iş yapsın yol geçen hanına çevirmesin yeter... |
o mevkiye alınacak futbolcu 25/30 yaşlarında olmalı...kanımca |
öncelikle günümüz modern sistemine geçilmeli, yani 4-4-1-1, çift ön liberoda cisse'nin yanında oynayacak isim onunla iyi bir ikili oluşturabilirse delgado'yu izlemek için futbolseverler beşiktaş maçlarını iple çeker, bugünkü beşiktaş'ın zayıf savunma anlayışında delgado'yu çok haksız eleştiriyoruz, hatta gitsin noktasına kadar geliyoruz, bir kadro kolay oluşmuyor, yıllar süren bir süreçte bir sistem oturtulmalı, tabii ki defansın göbeğine getirip kayıtsız şartsız havada karada gece uykudan uyanınca oynatabileceğimiz bir adam şart, bir de sol bekle bu sistem oturtma sürecinde çok büyük bir adım atmış oluruz, tabii bu adamlar tello'nun gelip hemen verdiği katkıyı verme kaydıyla bu söylediklerim geçerli, bobo ise hala müşterisi varken satılmalı, çünkü 4-4-11 sisteminde ileride düşünülecek tek adam holosko'dur, herşeyiyle sağlam, top kaybı yapıldığında kalesinde pozisyon vermek yerine orta alandaki her adamıyla o topa koşan ve savunasını başıboş bırakmayacak, savunmasındaki beklerinin de ileriye iyi çıkabileceği bir ortamda delgado ve holosko'yu düşünemiyorum bile, bazen 2-3 mevkinin boşluğu tüğm takımı rezil oynuyormuş havasına sokar, halbuki o kötü oynuyormuş gibi görünenleri göndermeyi düşünmek yerine o eksikleri adam göndermeden iyi adamlarla tamamlayabiliyorsanız işte o zaman sağlam bir ekip olabilirsiniz... |
Fahri gelicek o kalmalı bir yerli alternatif daha yaratmalıyız.2 yabancı stoper ve 1 yabancı sol bek şart.Zaten avrupada da yokuz.Ama bu transferler de olmazsa seneye ilk 3 e giremeyiz . |
Rüştü S.Kurtuluş - Edmilson - İ.Toraman - Tello Emerson - Cisse Holosko - Delgado - Aydın Nobre (Tekke) |
o kadro hiç olmaz ne yazık ki... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bizi zaten alternatifsizliklik öldürdü... |
illede makalele sonuna kadar makalele forza makalele |
rustu kurtulus coloccini toraman tello makalele cisse topuz serdar delgado bobo bu kadro clde yari final oynar |
arkadaşlar eskiden a.madrit şampiyon olduğunda orada bi simoene vardı..ön libero deyince hemen aklıma o geliyor ya süperdi..ama ne yazıkki şimdi river platede t.direktör..orta sahayı süpürürdü vallahi.. |
Şu aşamada ön liberoya pahalı bi yabancı lüks olur bence..Zaten orda görevini en iyi yapan bi Cisse var,Fahri yahut farklı bi isimle de Cisse yi yedekledin mi tamam..O yüzden önlibero konusunda fazla tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum.. |
koray avcı neden gönderildi anlamıyorum ki şimdi ön libero aranıyor bu kadar saçma bu kadar rezalet olaylar neden beşiktaşın başına geliyor...? |
Eğer ön liberoya birini alacaksak genç olsamını tercih ederim.Cisse'nin yanında gelişir.Bazı maçlarda oynayabilir,rahat maçlarda sonradan girebilir. |
Alıntı:
|
tek kelimeyle MAKELELEEEEEEEE |
Alıntı:
|
Vatana göre Toulouse dan Emana ile ilgileniyormusuz ama cok zor bir transfer |
ön liberodan çok bence öncelikle sistemimize bakmalıyız. cisse bence yeterli bizim için onun alternatifi olarak selçuk inan düşünülebilir. |
şampiyonlar ligine gidemezsek bütçeyi delip iyi bir ön libero almamıza gerek yok fahri s.kurtuluş ve cisse dönüşümlü olarak götürürler |
Rüştü(Hakan) Tita Zan Toraman Tello Cisse Kurtuluş Holosko Delgado Aydın(Serdar) (Dalmat) Nobre türcell Süper liginden alınması gereken oyucular bana sorarsanız m.topuz falan değil olara dünyanın parasını isterler şimdi uyanıklar. Eski beşiktaşlı Sinan Kaloğlu kendini geliştirdi ben ce alınsın.Bir de Ankarasporlu Tita sağlam adam.Serdar Özkan sağ ayaklı olduğu için soldan içeri katedebilir tek forvetli sistemde ki bece daha verimli olur.Ön liberoya da kafasını kaldırıp şöyle etrafına bakıp oynayabilecek sakın bi adam lazım. |
turkiyeden mehmet topuz yurt dısından ashil emana edmilsonda stopere tabi sitem 4-2-3-1 |
bana kalırsa cisseden daha iyi yabancı bulunabilir |
Türkiye`de Saat: 19:41 . |