![]() |
Bursaspor pankartla çıkacak Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, yaptığı açıklamada, internet aracılığıyla taraftarlara, yaratıcılıklarını ve zekalarını kullanarak hem Türk futbolu hem Bursaspor hem de Beşiktaş'a ciddi mesaj içeren, içinde hakaret olmayan pankart hazırlamaları konusunda öneride bulunduklarını söyledi Hafta sonuna kadar önerilen mesajları değerlendireceklerini ifade eden Yılmaz, daha sonra pankartı hazırlayıp Türkiye Futbol Federasyonu'ndan izin almaya çalışacaklarını, izin çıkmaması halinde verilecek cezayı kabul ederek maça belirlenen pankartla çıkacaklarını kaydetti. Yılmaz, Beşiktaş'ın da Bursa'daki maça izinsiz bir pankartla çıktığını anımsatarak, bu konuda kararlı olduklarını dile getirdi. Maça Bursaspor taraftarlarının alınmaması yönündeki karara da anlam veremediklerini ifade eden Yılmaz, Bursasporlu taraftarlar için boş bırakılacak tribüne yeşil-beyazlı taraftarlarca hazırlanan pankartları asacaklarını bildirdi. Yılmaz, PAF maçının da büyük olasılıkla Adana'da oynanacağını vurgulayarak, şunları söyledi: ''Ben şahsen bu maçta protokol tribününde oturmak istemiyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma maçı bizim için ayrılan tribünde izlemeyi önereceğim. Beşiktaşlı yöneticiler, Bursa'daki maçı taraftarları için ayrılan bölümde izlemek istemiş, Bursa emniyeti de buna izin vermişti. Biz, yönetim kurulu olarak tam kadro Adana'da olacağız. Adana emniyetinin de buna izin vereceğine, bizim güvenliğimizi sağlayacağına inanıyorum.'' Bursaspor olarak bu maçta mutlak galibiyet arayacaklarını anlatan Yılmaz, ''Bizim çok az da olsa hala matematiksel olarak düşme riskimiz var. Eğer Beşiktaş maçını kazanırsak, bu risk tamamen ortadan kalkacak. Sahaya mutlak 3 puan için çıkacağız'' dedi. |
len sizi adamdan sayan kim???? siz bu maci alsaniz ne olur? almasaniz ne olur? bunlar kendilerini ne saniyor da bizimle catisiyorlar kac senedir ya? bursaspor kim ya? biz bu adamlarlan niye muhatab oluyoruz ki? allah allah.....biktik artik....bir bursa tutturmus gidiyor. biz bu kadar düstük mü bu adamlarla catisiyoruz? |
bu ne kıskançlık ya:D sadece gülüyorum. |
hakkaten şunlara hiç cevap vermemek lazım hatta konu açmaya bile değmez ne yaparlarsa yapsınlar |
Bizde hata,bunları bu kadar kaale alırsan olacağı bu...Çok yüz verdik bunlara çok:) |
KAŞINMAYIN LEN YUMOŞLAR. |
höyyyt lennn...herkes yaşıtıyla oynasın dengesizzler...105 yıllık tarihimiz war len bizim kimsinis siz... |
gör demirören takımı düşürdüğün hali!artık anadolu takımları kendilerini bizle bir tutuyolar delircem..DÜNYA YERİNDEN OYNAR,BURSADAN ADAM ÇIKSA!:) |
zekalarını kullanacaklarmış. varmıki totoşlarda zeka :) |
önerim şudur ki, bu topaçlarla hiçbir konu açılmasın ve bahsedilmesin. konuştukça nimette sayıyorlar kendilerini ve böyle yöneticileri bile bizle takışır oluyor! sinir oluyorum artık. isimleriyle bile hitap etmeyin |
bunların yerini niye boş bırakıyolar ki...saçmalık...ayrıca bunları fazla takmayın... |
maça gidebilirsem yuhlayacağım |
pankarta "dünya yerinden oynar, bursadan erkek çıksa!" yazsınlar :D |
allahın safı neden bursaspor seyircisi alınmıyor diye soruyorsun siz bizi aldınızmı be adam o kadar mı kafan çalışmıyor |
yaratıcılıklarını kullanarak derken ? hangi yaratıcılık..bugüne kadar ne yaratmışlarki |
bunlara adam akıllı bir ders lazım beşiktaşın ne oldugunu anlasınlar |
Arkadaslar suc bizde kimlerle muhattap oluyoruz birakalim artik lütfen bunlari onlar kim biz kim ama onlarla muhattap oldukca zarari biz görüyoruz |
onların o kadar kabiliyeti yokki içinde sosyal msj olan bi pankart açmak gibi |
Bursaspor'un tribün liderlerinden Selim Kurtulan ise, "Bursaspor seyircisinin Adana'ya gitmesine kimse engel olamaz. Yasaklar hayvanlara konur, insanlara değil. Biz cumartesi günü Adana'da olacağız ve buna ne Adana Valiliği, ne de Adana Emniyeti engel olamaz. Gerekirse siyah-beyaz forma giyer yine stada gireriz. Beşiktaş'lılar daha önce oynanan maçta "Ruhunuz yeter" pankartını tribüne asmışlardı. Bizde bu maçta "Alemde Teksas, gerisi tıraş" isimli pankart asacağız. Bursa'da oynanan maçta Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören tepki göstererek misafir tribününe oturmuştu. Biz de yönetimimizden rice ediyoruz, bu maçta misafir takım için ayrılan tribüne otursunlar. Kimimiz otobüsle, kimimiz de uçakla Adana'ya gideceğiz. Bu husumeti de biz çıkarmıyoruz" diye konuştu. PANKART BUYMUŞ ARKADAŞLAR SİZE TANIDIK GELDİMİ BANA BİRİNDEN ÇALINMIŞ GİBİ GELDİ BU ÇALINAN ÇARŞI OLAMSIN KAH |
YUKARIDA AÇIKLAMAYI FORZADAN ALDIM ALEMDE TEKSAS GERİSİ TRAŞ KAH KAH |
Alıntı:
başka laf lazım değil,HERKES YAŞITININ YANINA HADE BAKEM :D |
bu olay tam bir saçmalık... tamamiyle levent kızıl dallamasının başlattıgı bir olaydır... burda beşiktaşım kesinlikle muhattab degildir... kendileri çalıp kendileri oynuyolar... |
Yönetim 40 yılın başı bir işi başar engel ol şu soysuzlara.Artık fazla oluyorlar.Bir sınırımız var aşmaya başladılar artık. |
kimsiniz siz ya yol alın |
Hadi bakalım görcez sonuç neyi göstercek |
Türkiye`de Saat: 03:39 . |