![]() |
Sinan Engin: Haklı çıktım Menajer Sinan Engin, "Devre arasında bu takımın kadrosu zayıf, Şampiyonlar Ligi'ni kaldıramaz dedim ve eleştirildim. Maalesef haklı çıktım" dedi *** 'Maalesef haklıydım' Menajer Sinan Engin, "Devre arasında bu takımın kadrosu zayıf, Şampiyonlar Ligi'ni kaldıramaz dedim ve eleştirildim. Maalesef haklı çıktım" dedi. Beşiktaş menajeri Sinan Engin, yeni sezonda takviye yapmak zorunda olduklarını söyledi. Devre arasında "Bu takımın kadrosu zayıf, Devler Ligi'nin yükünü kaldıramaz" dediği için büyük eleştiri aldığını belirten Engin, "Maalesef haklı çıktığım için üzülüyorum" ifadesini kullandı. Engin şöyle devam etti: "Herkes yıldız oyuncu istiyor, biz de istiyoruz. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DAma iki yıldız için en az 10 milyon euro lazım. Ayrılan bütçe belli. Başkanımız bu bütçeyi artırma sözü verdi. Takıma 4-5 takviye yapacağız. Avrupa Şampiyonası başlamadan bu işi bitireceğiz |
sinan engin dost görünen düşman dertörenide al yanına defol git |
serefsiz böle konuşacağına yarı dönemde getirdiğin transfere bak gordonu sen getirmedn mi sahtekar herif.. çek git artık mafya bozuntusu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kendini aka çıkarmaya çalışıyorlar hala.. |
Alıntı:
|
Bu adama sinir oluyorum.! :( |
"Gitmek için hala neyi bekliyorlar?" diye sormazlar mı adama? |
Alıntı:
http://img355.imageshack.us/img355/8...zjb0ku5cj6.jpg |
ya biz varya sinan enginle ile demirörenden gordumuz zararı eziklerden ve cinconlardan gormedik be bu takımn basına gelmiş en buyuk felaket sizsiniz .hem sen demedin mi dewre arasnda bu takımı ben kurdum şampiyon olamassa ceker giderim diye gitsene |
ne diyo bu ya |
beyler yeni gordonlara hazır olun 10 milyon dolar paramız var 4 oyuncu alacağız bu da demekki 4 yeni gordon gelecek! |
iyi de madem ayırılan büççe beli yada birden bire bukadar borç nerden çıktı boşa alınan onlarca futbolcu ya verilen para nerde ise c.ronaldonun bonservis bedeli kadar madem bukadar çok para harçandı alsaidiniz birtane dünyanın gıpta ettiği bi yıldız hiç olmaz ise bu gecen 4 yılda o bir futbolcu tek başına en az bir şampiyonluk yaşatırdı kulübe 40 futbolcu geldi geçti şu kısa zamanda adamgibi bir futbolcu herşeyi değiştirebilirdi oysaki sen daha ne bütcesinden bahsediyosun sinan efendi ayıp yazık bu kulübün düştüğü duruma |
adam gibi 1 futbolcu alın 15milyon £ verin de takıma bir hava gelsin bu nedir ya |
Ya ayıptır bari konuşmayın artık,hiç mi yüzünüz yok..Sen haklı çıktın öyle mi,aferin sana o zaman.Öyleyse taraftarlar sana tapıyor..! |
Türkiye`de Saat: 23:10 . |