![]() |
Beşiktaş'ta toplu istifa!... Beşiktaş Kulübü’nün hukuk servisinde bulunan avukatlar topluca istifa etti. Buna, servise yeni katılan bir bayan avukatın yaptığı kaprisin neden olduğu vurgulandı. Ömer Bedük ile diğer iki avukatın istifalarının şu şekilde geliştiği belirtildi: Rica üzerine hukuk servisinde göreve başlayan bayan avukat, işe geldiği gün, "Odam nerede?" deyince çalışanlardan, "Burada sadece müdürün odası var. Diğerleri birlikte oturur" yanıtını alır. Bu cevap karşısında yeni avukat, "Benim anlaşmam böyle değil. Bana oda verilecek" deyince Bedük, siyah-beyazlı yöneticileri arar ve durumu aktarır. Ömer Bedük, konuşma sonrasında da istifasını verince, diğer iki avukat da kulüpten ayrılır. Bedük ve arkadaşlarını, Başkan Yıldırım Demirören'in ikna etmeye çalışacağı ifade edildi. |
bunlrdan önce başkanın istifası gerek |
Vah vah çok üzüldüm |
ne yapalım istifa ettilerse dertören istifa etmedikçe ne anlamı var |
iyi olmş bi yerden başlamak lazımdı istifalara |
bende başlığı göünce saf saf heyecanlandım ya:( |
ıyı bır baslangıc devamı gelsın sıra sende demıroren |
yönetim istifa etmedikce ne isie yarar yaw |
yanlış adamlar istifa ediyor.. |
Başkan aynı şekil senden de bekliyoruz derhal |
inşallah dalga dalga tüm katmanlara yayılır bu istifa haberleri...Bence artık divan da başkana karşı dur demeli.Bir şeyler yapmalı. |
hahahahha bune be bende bişey sandım hee onları takan kim çok ta tın istifayı yönetimden bekliyoruz |
ilk önce başkanın istifası gerekiyodu.. |
Gerekçeye bakarmısınız Bayan Avukat'ın kaprisleri E yuh bişey demiyorum :( |
bence iyi olmuş zaten bizi bu duruma getirenlerin başında onlarında parmağı var delbosqi davasında başkanı gaza getirdiler işte efendim şöyle yaparsak kesin kazanırız delbosqi ile anlaşmanıza gerek yok filan diye gaza getirdiler oysaki delbosqi yardımcılarının parasını verin anlaşalım bitsin bu olay diye kendi demeci var bizimkiler ne yaptı sonuç ortada 8mil £ öbedik yok yere helal olsun o av kadına |
hangi davayı kazanmışlar bırakın gitsinler... |
Türkiye`de Saat: 14:39 . |