![]() |
Gökhan Emreciksin,Uğur İnceman yararlı olur.Topuz'a 11 milyon euro vereceklerse kalsın :ciao:istemeyiz. |
Arastırma güzel ama malesef bence topuz sadece 11de oynar gökhan emreciksşn ve selcuk inan yedek olur diğerleri bbizde iş yapmaz. İyi bir anadolu kulubü olruz bu tansferlerle avrupa hikaye olur |
taki_bjk ye katılıyorum bencede takıma gökan gönülün yararı çok olur |
bunları almak bu kadar kolay değil cincon ezikbahçede bunlarda seyrediyo bu oyuncuları. |
Topuz mutlaka alınmalı S.İnan da 11 i zorlar gelirse Giray ve Özer de iyi yedekler olurlar Canlı izlemedim ama koridorgüçlü Gökhan Emreciksininde cok iyi oldugu söyleniyor |
oftaşdan gırat kayserınden MEHMET EREN ve mehmet topuz ıstanbıl beledıyeden engın yattara kı cok zor bude antepten bekır bence |
Bence Türkiye'den oyunculara yüksek bonservis vereceğimize gurbeçi futbolculara yönelmek daha akıllıca olur diye düşünüyorum. Türkiye'den ve Avrupa'dan alacağımız GENÇ oyuncular bize bir çok başarı getirir. |
Bence Bank Asya Ligin'deki kaliteli,genç oyuncuları az parayla alabiliriz.Örneğin,Fenerbahçe'nin Oftaş'tan aldığı,Gökhan Gönül.... Anadolu takımlarından Beşiktaşımıza yarayacak en iyi oyuncular,Manisasporlu Selçuk İnan ve Mehmet Yıldız olabilir... |
*ufuk ceylan 1986 manisa defans; *remzi giray kaçar 1985 g.oftaş *bekir irtegün 1984 g.antep *ali turan 1983 kayseri *ferhat öztorun 1987 manisa orta saha; *özer hurmacı 1986 ankaraspor *gökhan emreciksin 1984 ankaragücü *volkan şen 1987 bursaspor *serkan atak 1984 g.oftaş *engin baytar 1984 gençler(bence türkiyeden alınabilecek iyi bir orta saha) *burhan eşer 1985 gençler *mehmet topuz 1983(bence mutlaka alınması gerekiyor) *yattara 1980 trabzon(türk statüsünede geçti ahh keşke diyorum) *selçuk inan 1985 manisa *uğur inceman 1981 manisa(kadro derinliği için ön liberoya düşünülebilir) *barış memiş 1990 trabzon forvet; *ibrahim şahin 1984 g.oftaş *mehmet yıldız 1981 sivas kırmızı renkli yazılanlar daha öncelikli istediklerim tabi hepsi olmaz ama en azından bir kaç tanesi olabilir |
OOOOOOOOOOF OOOOOOOOOOOF BIKTIM FİFA MANAGER OYUNCULARINDAN , ALLAH AŞKINA AKLINIZI KENDİNİZE SAKLAYIN YA DA YÖNETİCİ OLUN KULÜBE GÖSTERİN MAHARETİNİZİ , ÖYLE FM OYNAYARAK ATIP TUTMAKLA OLMAAAZZZ. |
Türkiye`de Saat: 17:33 . |