![]() |
CSKA dan Beşiktaş'a 15 milyon Euro ! http://image.haber3.com/haber/178092.jpg Beşiktaş'a 15 milyon Euro ! Rusya'nın CSKA Moskova takımı Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü için kesenin ağzını iyice açtı. 24 Nisan 2008 10:15 Tek hedef Bobo CSKA Moskova-Beşiktaş-Bobo üçgeninde sıcak gelişmeler yaşanıyor... Kadrosundaki yıldızları Vagner Love ve Jo’yla yolları ayırmaya hazırlanan Rus ekibi, Beşiktaş’a 10 milyon Euro’luk bir teklifte bulunmuştu. Bu öneriye sıcak bakmayan Siyah-Beyazlılar’a ilginç bir haber geldi. CSKA Moskova’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı golcü Jo’ya Manchester City’den 32 milyon Euro’luk cömert bir teklif yapıldı. Para sorun değil Rusya'dan ayrılmak isteyen Jo’ya gelen teklifi kabul etmeyi planlayan Ruslar, Bobo için temasları sıklaştırdı. Beşiktaş’ın istediği 15 milyon Euro’luk bonservis bedelini ödemeyi planlayan CSKA Moskova, Bobo’yu ikna etmek için de yıllık 2 milyon Euro önerecek. Şampiyonlar Ligi’nde hayal kırıklığı yaşayan ve ligde zor günler geçiren CSKA, haziran ayında kadrosunu güçlendirip, Rus Ligi’nde çıkışa geçmek istiyor. |
wagner loweı azize türkiyeye getirir bizde boboyu oraya gönderirirz tüpçüyle ezize arasındaki fark bu |
hemen satsınlar bence hiç beklemesinler |
lowe fenere gelmez dert etmeyin adamın pe$inde madridler var:) |
bence çok iyi para versin gitsin ama çok üzülürüm boboya kesin yalan haberdir |
haber doğruysa yollansın |
Eğer Jo'yu satıyorlarsa 32 milyon euroya biraz daha direnelim Bobo için...Bunlar 20 milyon euroya kadar çıkar, nası olsa abramovic veriyor parayı, sakız parası onun için:)..Hiç bu kadarınıda tahmin etmiyordum açıkçası,Csk'danda başka bu kadar parayı veren kulüp çıkmaz herhal... |
15 milyon euro süper para bence satılsın tabi yerine bundan daha sağlam adam gelmesi şartıyla. |
haberin doğru olup olmadığını bilemem ama ruslar bu parayı verir. Bobo'yu satın alacak para yok gözümde!! |
Bence hemen verilmeli eğer bu parayı veriyorsa cska bu parayla çok daha iyisini alırız ama vermezler gibime geliyor |
derhal satılmalı |
Deli para ya!! Zamaninda Pancu yu da Shaktar 4,5 a istedi vermedik ertesi sezon Bursa ya bikacyüz bin eu ya gitti. O paraya cok iyi bir oyuncu bulunabilir!! |
iyi para bence hemen satsınlar yoksa elimizde patlıya bilir sonuçta beşiktaşta bir şirket satılacak tabidunlar doğal şeyler |
Eğer gerçekten bu parayı veriyorlarsa satın gitsin,artık eskisi gibi oynamaza bizde. |
bobo cska ya gitmez muhtemelen.eğer giderse verelim üstüne bi 5milyon euro daha vagner love alalım:) |
Bobo geçtiğimiz bir maçta kırmızı kart sonrası benim tarafımdan da çok eleştiri alan bir isim ama satılması bence şuanki mevcut kadro için hiçde iyi olmaz . Yeri doldurulacak kadar iyi birini transfer etmeden imza attırmadan gönderilmemeli ! saygılar |
yalan yaa kim verir 15 miyon boboya boşversenize boboya gelene kadar 15 milyona kimler var.. Bu herif kalır bizde temizde para alır sonra elimizde patlar.. |
15 milyon euro muuuuu aman hemen yapın şatışı alın parayı hadi bobo rusyaya . |
Bence hemen satılmalı.Kaç maç ciddiyetsiz oynadığını gördüm.Bize çok gol kazandırdı ama NOBREYİ ona değişmem.febe ye imrenen arkadaşlara da şaşırıyorum doğrusu.yalaka medya arkanda.hakemler arkanda.federasyon arkalarında.öyle mi kazanmak istiyorsunuz.bırakın bir farkımız olsun.SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK. |
iyi para. ben boboya okadar vermezdim |
ya bu bobo çok iyi hergün fiyatı artıyor.daha dün 10 milyon euroydu.bu gün 15 oldu.yarın belki 20 olur bekleyin biraz. |
Yazık valla.! |
daha saglam bi adam alınacaksa gitsin tabiii dogruysa haber |
ya bende bir ingiliz sitesinde gördüm bu haberi bence doğrudur.. çünkü lowe da jo da bu sene nerdeyse kesin büyük liglere hatta büyük takımlara gidecekler.. ne de olsa brezilyalılar onun yerine de bobo yu alırlar ne de olsa o da brezilyalı :) |
15 e alıp 30 a satarlar.. |
eğer 15 milyon doğruysa,söylenti değilse hemen gönderilsin...Fırsat ele bir kez geçer..Bari 15 milyonla yıldız bi oyuncu alırlar diyeceğim ama nerdeeeeee.....Har vurup harman savururlar o parayı da yöneticiler.. |
mantıklı iyi transferler yapacaklarsa 15 milyon euroya tamam satılsın ama Carew gibi satılıp sonra bize katkısı olmayan Ailton Kleberson gibi adamlar alınacaksa kesinlikle satılmasın |
BRAVO İŞE YARIYAN OYUNCULARI SATALIM İŞE YARAMAYANLARIDA KADRODA TUTALIM SENEYEDE DÜŞMEMEYE OYNUYALIM.BRAVO. |
iYi pAra....o parayLA daha İyisini Alırız |
Satsınlarr |
Türkiye`de Saat: 18:53 . |