![]() |
Seneye derbiler hangi statta? Arkadaşlar önümüzdeki sene içeride oynayacağımız derbileri Olimpiyatta mı oynayacağız Kasımpaşa stadında mı? Olimpiyatta oynarlar heralde diye düşünüyorum ama emin değilim. |
olimpiyat olur |
dorusuda olpiyat olur galiba |
olimpiyat olabilir |
daha önce açıklandı: olimpiyat |
valla yenecegimiz bir yer olsunda neresi olursa olsun ben derim s.bridge olsun.biz orada 2 attık ezikler 2 yedi :)) |
olimpiyatta olur ya |
Alıntı:
vallaa bende arkadasa katılıyorum yenecımız yer olsunda:) gerısı hıkaye |
arkadaşlar nerede oynasak olmaz cunku demır oren ıstıfa etmedıkce bızler mutlu olamayız.kısacası herkes bunu ıyı bılıyoe demır oren ıyı nıyetlı ama becerıklı bır yonetım olusturamadı kısacası DEMIR OREN ISTIFAAAAAAA |
ALDANMAYIN UYANINNNNN Birincisi yeni stada izin zor verilecek gibi,ikincisi TARİHİ İNÖNÜ STADINDAKİ atmosferi en modern stad yapılsada yakalayacağımızı zannetmiyorum. Önerim aksine sadece eski açık tribünü numaralı ve kapalı ile aynı yüksekliğe,aynı kapasiteye getirseler,stadın üstünü komple kapatsalar,illaki stadı maç günleri haricindede kullanmak istiyorlarsa yeni açık tribünün arkasındaki ölü boşluğa bişeyler yapsınlar,ARKADAŞLAR FENERBAHÇE GİBİ TİCARİ META'YA DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORLAR BEŞİKTAŞ SEYİRCİSİNİ BİZ HALKIN TAKIMI DEĞİLMİYİZ?ÇAĞIRSINLAR AVRUPADAN MİMARLARI EN GÜZEL ŞEKİLDE HEM BÜYÜSÜN STAD HEMDE RESTORE EDİLSİN,ADAMLAR KAÇ YÜZYILLIK YAPILARI ASLINA GÖRE RESTORE EDİYORLAR YAHUUU. |
bencede yenı stad zor gıbı , |
inönü'de tabii ki, sözde stad projesinin mali konreden geçiş vizesi mahiyetinde hazırlanmış bir yanıltma olduğunu anlamak bu kadar mı zor, sadece 2-3 kıytırık tasarım resmiyle stad olup bitti yani, geniş tanıtım, herşeyi kapsayacak orta büyüklükte bir maket, stadın yapımından bitimine kadar tüm finansmanın nasıl ve nereden karşılanacağı, stadın kaç yılda amortismanının sağlanabileceğinin geniş çaplı bir çalışması vb temel konulara bir yerlerde değindiler de biz mi duyamadık, ne yani şimdi bunca icraatiyle övündüğümüz ve göğsümüzü kabartan demirören'in mali kongrede yaptığı yaklaşık 1.5 dakikalık stad konuşmasıyla modern, çok işlevli ve lüks bir stada kavuşabileceğimizi mi sanıyorsunuz, boşverin bu mantaliteye sahip bir yönetim altında bjk inönü stadı bile bize lüks... |
INÖNÜDE TABII KI BU YÖNETIM HICBIRSEY GERCEKLISTIREMEZ CÜNKÜ BECERIKSIZLER BIRAKSINLAR IYI KÖTÜ BIR STADIMIZ VAR YIKIP BIZI ORTADA BIRAKACAKLAR HEM IKI ÜC AY ICINDE PROJE VE IZINLERI NASIL ALDILAR? HEPSI PALAVRA INANMA :shakehands::turtle::turtle: |
olımpıyat olabılır |
ben stad suan istemiyorum transfer istemiyorum bizim icin en büyük transferimiz yeni yönetim olacaktır... |
olimpiyatın seçilmesi kesinlikle maddi açıdan...alisamiyende oynayalım |
inönüde olacak.;) |
Türkiye`de Saat: 14:50 . |