![]() |
Bu Adamlar Türkiye'ye Gelir Mi Sizce? baptista,lucio,kanoute,etoo...gibi adamlar sanki bu lige gelirmiş gibi bizim aziz medya tarafında haber yapılıyor.biri de zaten bizim gündemimiz de güyaa(lucio).allah aşkına bu haberler yapılırken acaba hangi mantıktan yola çıkıyor bu medya?yok baptista imza attı yok etoo gelmeye dünden razı(güya ezikler anlaşmış bu adamlarla) cinsinden haberlerle kimi kandıracaklarını sanıyorlar.yahu sen istersen avrupa'da final oyna ya da kupayı al bu lig bu şekilde olduğu sürece bu isimler bu ülkeye gelir mi?bizim durumumuz zaten ortada belki avrupada dahi olamayacağız yahu nasıl gelsin lucio? bu kadar atılmaz ki!ezikler de şanstan bir çeyrek final gördü diye maşaallah ronaldinho'dan aşağısı gelmiyor bizim aziz medyamıza göre.yani demek istediğim bu kadar yalan asılsız olması belki de mümkün olmayan transferleri sadece birilerinin egolarını tatmin etmek için haber yapılması çok üzücü.bu medya artık iyice yoldan çıktı.bir sürü yalanla hem insanları sonu olmayan beklentilere sokuyorlar hem de insanları kandırarak suç işliyorlar.birilerinin buna dur deme vakti geldi ve geçiyor. http://www.internethaber.com/images/news/53608.jpg http://img.sabah.com.tr/im/2008/03/2...0A418CD58r.jpghttp://foto.fanatik.com.tr/Article/2..._eto0604bb.jpghttp://images.habervitrini.com/haber...B9F5153F5a.jpg |
Getirmeyi bildikten sonra gelmeyecek adam yok. Belki 1-2 sene uğraşmak gerekir ama getirilebilinir. önemli olan doğru hamlelerle hareket etmek. |
belki şişirme haber olabilir ama carlos içinde aynılarını diyorduk,anelka içinde... |
genelde ben imzaya bakarım gelsin türkiyeye imzaları atsınlar oyle inanayım yoksa haberlere inanacak degilim... |
Alıntı:
|
fener alabilir artık avrupada iyice duyurdular isimlerini...carlos ve zico kaliteli transferler için iyi bir referans... |
carlos nasıl geldiyse onlardaa öylee gelirrr |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
liverpool dan 8 yemis bir takima bende olsam gelmek istemezdim. |
gelebilirler bnce cnku turkcell super lıgde artk duyulmaya basladı umarı mbıze gelrler ne dıelım :P |
valla onlar gelse gelse anca türkiyeyi gezmeye gelirler türkiye futbolu pek iç açıcı değil... onlar ki dünyada isim yapmıış yıldızlar bu ligde oynamak istemez... |
kanoute lucio eto o gelmez baptista gelebilir bence zaten realde aldigi para 2 milyonu gecmiyordur 2.5 3 verirsen gelir ister kabul edelim ister etmeyelim fb bu ulkede kurumsal yapisini saglamlastirdi onemli adimlar atti besiktasim malesef gec kaldi kaldiki biz bu degiliz zaten bizim yoneticiler yabanci futbolcuya sactiklari paranin yarisini alt yapi icin kullansaydi simdi belkide 22 25 yas arasinda 10 sene avrupada ve turkiyede sampiyonluga oynayan bir takimimiz olurdu herbirininde degeri 20 30 milyon olurdu besiktas ozune donmedikce duzluge cikmasi 10 seneyi bulur bence bu yonetimle profosyoneller klubu yonetirse potansiyelimiz cok kuvvetli 2 3 sene icinde toparlariz sampiyonluk basarinin anahtari degildir dogru adimlari atmak gerekir |
Bilmiyorum ama bana çok komik geliyor açıkçası.Aziz getirir diyorlar,getirebilir bunda sorun yok.Sorun gelse ne olacak, sezonun ilk yarısı bitmeden çeker giderler Türkiye'den...İngilterede,İspanyada,İtalyada futbol oynamak varken niye Türkiyeye gelsin adamlar.Açıkçası rahatsız olması lazım gelen futbolcunun.Ortega,Anelka gelmedi mi diyeceksiniz, geldi de ne oldu Allahaşkına.Kaç maç onayıp, kaç maç kazandırdılar.Adamlar Türkiyede top oynayamaz, bu açık ve net...Etoo'yu,Henry'i düşünebiliyormusunuz Gb,Ankara,Rize ve daha bir çok böyle deplasmanlarda,o sahalarda top oynayabilir mi bunlar, bence gitmezler bile deplasmanlara!.. |
ya getiren getirsin sizene allah aşkına ya çıksınlar toplarını adam akıllı oynasınlar yenilmicek takım yoktur bir adam mı takımı sırtılıcak allah aşkına ya geriye kalan 10 kişi napıcak |
febe de transferi aziz yapıyo doğru diyosunuz ama adam transferi yaptığında 100 150 bin tane getirdiği futbolcu için forma satacağını da biliyor kombineler cabası.. biz 100. yılda bile bunu satamadık bırak bir sene içinde sadece tek bir futbolcu formasını satalım!!!!!!!111 |
okudum yorumlara göre cikardigim bilgi sudurki besiktas fenerbahcenin baya bi gerisinde kalmis öylemi??? |
aynen öyle dostum |
parayı gösterr.Öle bi gelirlerkiii |
gelmez gelse bile ribery gibi kaçar gider |
Alıntı:
|
başkan bize iyi gözükmeye çalışıyo işte.... transferle olucak iş olsaydı bu 60 oyuncudan 4 hocadan 1tanesi işe yarardı. |
belki baptista glebilir dierleri gelmez nedeni ise bu adamlar kluplerinden aldıkları para kadar sponsorlardan da alıolar turkiye ligine gelen bi adama hangi sponsor para verir |
isterseniz bide gelenleri sayalım |
Türkiye`de Saat: 07:32 . |