![]() |
Bobo Marsilya'ya çok yakın! Aylardır Fransız kulüpleri tarafından izlenen Brezilyalı futbolcunun, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Eric Gerets'in çalıştırdığı Olympique Marsilya'yla büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Bobo'nun eşi de bugün Fransa'nın başkenti Paris'e uçtu ve oradan da Marsilya'ya doğru hareket etti.Olympique Marsilya'nın Beşiktaş'la 8 milyon Euro civarında bir tutara anlaştığı öğrenilirken, Bobo'nun tek sıkıntısının, Marsilya'nın önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılamayacağının henüz belli olmaması olduğu ifade edildi. Herşeye rağmen transferin tam anlamıyla noktalanmadığı, CSKA Moskova, Stuttgart, Shakhtar Donetsk ve Saint-Etienne tarafından da gündemde tutulan futbolcunun, son olarak Fenerbahçe'nin de listesine girdiği öne sürüldü. Bobo'yla ilgili haberler dün akşam saatlerinden itibaren Marsilya yerel gazetelerinde ve Marsilya takımının taraftar sitelerinde de yer almaya başladı. 25.04.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
herifi zorla satacaklar adam gitmek istemiyo bizimkiler zorla gönderiyo hayırlısı olsun. |
fenerdemi istiyomuş bobo'yu? :D |
göndermeyin ya Allahın cezaları göndermeyin yerine kimi alacaksınız gerizekalılar |
Bobo gidemk istemiyor ..bizimkiler yine zorla satiyorlar..!!Bu paraylada iki, üc dandik transfer yaparlar ...sen git önce Del bosque 8 milyon para ver ondan sonra paran yok diye Boboyu sat..!!uff .... |
Bobo gitmeyecektir, bu yönetim aklını başına toplasın... |
ulan yonetim kirk yilda bikere hayirli bir is yap artik yettiniz ulan allahin cezalari belamisiniz lan siz bizim basimiza takimin iskeletini omurgasini koruyun diyruz her sezon zorla bozuyorlar olmaz bukadar artik ya adam gitmek istemiyorsa satmayin parasindan pulundan baslatmayin artik |
gerizekalı yönetim el tutulur tek adamımız war onuda satın ibrahimlerle bakilerle oynarız onlara sakın dokunmayın |
haberi okuyunca çok üzüldûm.... çok iyi bir futbolcu.... Yönetim daha iyi birisini getirecekse, laf yok ama bu 8 milyon la 2-3 tane dandik alaçaklar... Ayni carew gibi olacak.... carew'i çok aradik, bobo'yu da çok ariyacagiz.... Fener'e giderse, ben bu yonetimin........... |
ister gönderin ister göndermeyın ama en kısa zamanda yönetım istifa etsin !!! |
Türkiye`de Saat: 23:56 . |