![]() |
Saviola şartları BEŞİKTAŞ’ın kadrosunda görmek istediği R. Madridli Saviola’nın transferi Beşiktaş’ın Avrupa kupalarına katılmasına bağlı. Kariyer listesinde Barcelona, Sevilla gibi önemli takımları bulunduran Arjantinli futbolcu, Avrupa vitrininden uzak kalmak istemiyor. Genç yıldız, İspanya medyasına yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’ta oynayabilirim. Ama Avrupa kupalarında oynamaları şartıyla” dedi. http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...savshot300.jpg |
Adam doğru söylemiş.Hem sırf liginde hemde Kasımpaşa stadında oynayan bir ekibe niye gelsin ki.Umarım alırız. |
sol bek-ön libero-stoper-sağ kanat-sağ bek-kaleci eksiğimizi kapadık forvet peşinde mi koşuyormuşuz? |
Saviola tipinde birine hiç ihtiyacımız yok şu anda, her ne kadar büyük bir yıldız olsada... |
traş |
ya ne işi var bizde hayatta gelmez zaten gelse bile bu yönetim onu alma başarısını gösteremez. |
iyi transfer olur... |
Kaynak nedir ki? |
yaw bizim medya kadar atıp tutan baska bir medya yoktur herhalde... ne yaptıgını bilmiyo adamlar...biri boyu 2 bilmem kac olan zigicin peşinde dio ..diğeri 1.60lık bücür saviolanın peşinde dio..bu ne yaman çelişki yaw... |
bu adam gelirse mütis forma satisi olur ama ben hayata besiktasa gelmez diyorum |
Türkiye`de Saat: 12:28 . |