![]() |
Lucio heyecanı KARTAL’ın B.Münih’in savunma oyuncusu Lucio ile ilgilenmesi siyah-beyazlı taraftarların heyecanlanmasına neden oldu. Beşiktaş’ın taraftar sitelerinde bu oyuncunun takıma büyük faydası olacağı yazıldı. Yıllardır B.Münih forması giyen 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu adeta bir istikrar abidesi. Beşiktaş yönetiminin transfer listesinde yer alan Lucio’nun şimdiye kadar ciddi sakatlığı bulunmuyor http://www.conti-online.com/generato...y=original.jpg |
Hiç sanmam geleceğini ama gelirse mükemmel olur.Umarım alırız. |
yoq artık bu adamın değeri kim bilir ne kadardır imkansız duruyor hele bu yönetim getircek derslerse hiç inanmam :D |
ya bu adamı almak çok zor bence |
bence alabiliriz neden olmasın ama takımda brezilyalı oyuncu azlığı (sadece nobre) ve avrupa kupalarında oynamama ihtimali ve kleberson ve rico olayları lucionun bize gelmesini zorlaştıran etkenler |
Niye heyecanlanalımki canım, bir şeyin olmayacağını bildiği halde niye heyecanlanır insan... |
bayernden ayrıldıgı anda real madrid, inter, chelsea, arsenal, barcelona, milan gibi klupler pusuda bekliodur havada kaparlar |
biz neden heyecanlanacak mışız o heyecanlansın beşiktaş taraftarı gibi taraftar görmüşmüdür acaba |
inş gelir çok güzel oyuncu defansata iyi işler yapar ileri hucumada yardım edio yane süper |
Bu kalitede bir oyuncunun gelmesi şart. Ama Lucio olursa sevinirim. Unutmadan NOT : Takımdaki tek Brezilyalı Nobre değil. BOBOOOOOOOOOOOOO BOBOOOOOOOO! |
gelirse sayet bomba transfer olur ama hayata bizim gibi takima gelmez |
medya resmen t..şak geçiyo ...kulüpten de bir yalanlama filan gelmio ...hay böyle yönetimin... |
eğer ki bobo satılacaksa alınan paranın üzerine daha eklenerek alınabilir. |
hayatta gelmez...bonsversi en az 15 Milyon ..vede kendisi dedi en cok ispanyada oynmak istiyorum....!!biz her ay bizim kendi oyuncularimiza bile para vermiyoruzz hep gec veriyoruzz..!! |
ımzasını atsın ondan sonra ınanalım |
Balon haber keşke gelse :( |
gelirse is yapar cok tecrubeli ayrica brezilyali |
ağzımıza bal çalıcaklar sonra lucionun çakmasını bulup getirirler:D:D |
Alıntı:
|
bence bu kalitede bi oyuncu alınması şart.ama yıllarını bayerne wermis lucio gelmez.ztn bayern bırakmaz.ama bayern werse de bizim yönetim bu işi de beceremez.ama savunmaya takviye şart!!!bi de istikrarlı bi oyun kurucu. |
ahhhhhhhh ahhhhhhh şöyle bi adam alsak herhalde başka bişi istemem ama nerdeeeeeee bu adam gelsin şimdiden gderim stada seneyeki maçları beklemeye başlarım ama bu adamı alcak yönetin nerde onu merak edyorum..... |
Lucio'yu alamayız da bari Edmilson'u alabilsek.. |
Bu oyuncuyu almamız Zor ama Gelirse Süper olur ... |
ya geçen maçta kendi kalesine gol atıp berabere kaldılar ya dedim aha kesin alıyoruz bunu bizde de aynsını yapar. ama şaka bir yana gelse süper olur ama zor ya... |
ben bayernden lahm gelsin isterim sonra ibo gidebilir jübilesinide yapablr artık dıom!! |
bu yönetimin lucio yu alacagi ihtimali sifir hemde kocaman SIFIR |
Ahmet Çakar Lucio gelsin bu sefer harbiden bikini giyicem demiş:) |
yalan haberdir ama alınsa harika olur bize tam boyle bir oyuncu lazım |
beşiktaşa lucio gelsin yönetim 5 yıl daha gitmesin:D |
evet kaliteli bir isim ama 30 yaşında kaç maç oynar bilinmez |
sayın demirören mayısta stat temelini atamıcan belli ne olsa sen bari bunu alda bizleri sustur |
NAH gelir |
Türkiye`de Saat: 02:56 . |