![]() |
Sağlam'ın sakladığını açıklıyorum 'Ertuğrul Sağlam konusundaki görüşümü başından beri herkes biliyor. Sağlam, Beşiktaş’a çok erken geldi, kaybetti!..' Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım'ın bugünkü köşe yazısı: Ertuğrul Sağlam konusundaki görüşümü başından beri herkes biliyor. Sağlam, Beşiktaş'a çok erken geldi, kaybetti! Normal şartlar altında Beşiktaş'ın forması ligi ikinci bitirir. Böyle kaliteli bir kadro ancak bu kadar kişiliksiz oynatılır. Sadece Belediye ve Oftaş maçları bile alınsa, bu ekip şampiyon olurdu. Gerisini söylemeye gerek yok. Ancak takımın önünde en büyük engel Sağlam'dı. Buna rağmen Kartal'ın hocaya rağmen şampiyon olma şansı vardı, bunu da hakemler engelledi. Ancak hocayı bu kadar eleştirirken, hakkını da vermek lazım. Sağlam sportif anlamda sıfır çekse de, diğer alanlarda kulübe büyük kazanımlar sağladı. Mesela, görevde olmasaydı, stad projesi hayata geçmezdi. Diğer bürokratik tıkanmalar bu kadar kolay aşılamazdı. Asıl konu transfer. Sağlam bugüne kadar medya önünde açıklamadı. Ancak bizzat bana söyledi. İşte Sağlam'ın ağzından çok eleştirilen yabancı transferleri... "Diatta'yı ben almadım. Eski menacerimiz Ali Gültiken getirdi. Higuain'i izlettirmiştim fakat son kararı yönetim verdi..." Sağlam, özel sohbette böyle derken, medya önünde bu oyunculara neden ve niçin sahip çıktı bilemiyoruz. Bu persfektiften baktığımızda, kendisine şunu sormak lazım, "Madem öyle, neden karşı çıkmadın" bu yanlış transferden daha da tehlikeli durum! Transfer arayışlarına bakıyoruz. İlk tercih edilen ülke Belçika. Geçen Cem ağabey (Dizdar) yazdı. O ülkenin en iyisi Ahmed Hassan. Rusya'da futbolcu bakılıyor. O ülkeden Gordon'dan daha düşük kalitede biri ancak alınabilir. Yani komedi. Yine bildik menacerler tesislerde yatıp kalkıyor. Sayın Başkan dikkat; paralar birilerini avuçlarını ovuştuuyor. Nobre'nin getirdiği... Röportajda, Nobre, "Sözleşmem seneye bitiyor, ayrılacağım" dedi. Kendisini tebrik etmek lazım direkt konuştu. Bundan önemlisi O'nu bu hale neler getirdi, bunun cevabı takımın içindekileri ortaya döker. Ayırca sadece sözleşme gereği önümüzdeki sezonda kalmak isteyen oyuncu ne kadar faydalı olur ayrı konu... |
fotomaç gazetesinin bugün kü haberinde ertuğrul hoca artık kaliteli isimler istediği yazıldı.bu haber bile beşiktaşta transferlerin teknik direktörün haberi olmadan yapıldığı kanıtlıyordu aslında |
kaliteli transferler olursa önümüzdeki sezon hakemlere rağmen şampiyon oluruz... |
Alıntı:
|
hayal kurmaya devam bu yönetimle mi şampiyon olacan ancak beşiktaş sallanır |
bunlardan hic bi cacik olmaz |
Ertugrul hocaya guvenimiz sonsuz ama yonetime degil... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yaff tüm yorumcular böle.Biz liderken şampiyon ilan ettiler bizi.Şimdi yerden yere wuruolar |
Herkesın dılıne sakız olan Dıatta Hıguın transferlerıde ortaya cıkıyo sanırım bölece,Gordonunda nasıl alındıgnı bilyoruzzz Hocamızın gercekten ıstedıgı Holosko transferi de ortada olduguna göre fazla söze gerek yok artık galiba |
ertuğrul hocaya güvenmz tm da bu transferlerle ertuğrul hoca bile bu takıma bişi yapamaz BİZİM YILDIZ OYUNCUYA İHTİYACIMIZ VAR!!!!!!!! |
ne dio bu adam ya uyuz herif sallama haber yapıp duruo kendi kafasından bildiğini sandığı ama en önemli şeyleri söylemiyo BİZİ YAKAN HAKEM + YÖNETİM . |
Alıntı:
|
işte acemiligi ap açık ortada transfer konusunda yonetime soz geçiremiyorsan bole olur soz geciremediğin içinde olanlar oluyo bu hocalıgın alfabesini oğreneceksin a dan z ye kadar oğrendikten sonra gel bak bakalım o zman istediğin oluyor mu olmuyor mu |
Bırakın kardesim higuainin migueni ertuğrul kayseri için beğenmişti!Burda rapor verdi alındıErtuğrul hoca baskıyı kaldıramıyor ama napalım geldi bi kere sabretmekten baska care yok.Tamam iyi adam hoş adam ama her kötü gecen macıı zemine bağlaması gecen sene biraz gözden düşürdü kendisini burası kayseri değil.Bu sene herkesin son şansı!Ya adam gibi adam alcaksınız ya da sizin dışınızda gelişiyosa yönetime bile posta koyacaksınız.Dik duracaksınız.Bütçeye göre ertuğrulun her istediği adam alındı.Celal kolotu pek sevmem ama bazı gerçekleri ortaya döktü.Gecen sene gelen yıldızları kimin bloke ettiği de biliyoruz. |
Kaliteli alacaz dediler bunları topladılar işte...Teşekkür etmek lazım.. |
şu elimizdeki yabancılardan kurtulsak birkaçından çok guzel transferler gelecek. Ama iyi oyuncu gidipte iyi gelecekse elimizdeki kadroya turk alalım devame delim ne gerek va ryabancıya... Cisse gidecek eemrson gelecek o gidecek bu gelecek böyle olmaz bu işler yaa.. besiktasa gelmek isteyen bircok oyuncu var o kadar para dağıtıyoruzki oyunculara adamlar sırf bu yüzdne gelmek istiyor. sonra basarılı olamıyolar besiktasa gelecek adamın ruhu olsun ruhuyla oynasında şampiyon oluruz o zaman zaten |
Alıntı:
|
bu yönetmle ancak bu kadar...ertuğrul hocamızıda yakacaklar bu gidişle.. |
hurdacılar yönetimde bazı kişiler ertuğrulu paravan yapıp menejerlerle beraber götürüyor gordonu ertuğrul hocamı aldırdı futbolun f sini bilen bir kişi o adamı malzemeci yapmaz sn sinan engin çıkmış panikatostan gelen adamı maradona ilan ediyo gordonu çıplak gözle seyrettimiacaba hangi menejerin tavsiyesiyle aldı bu yönetimin en ıyı bildiği iş hurdacılıkgeldiklerinden beri kör topal kim varsa bu takıma doldurdular tabi birilerinin cebinide bu sene ertuğrula sahip çıkalım oda hurdacılara karşı masaya yumruğunu vursun hocanın efendiliğini kullanıyorlar |
bu işin ertuğrul hocayla alakası yok diğer hocalarda da gördük yönetim zaafiyetini bunlar gitmediği sürece bu takım zor düzelir |
Türkiye`de Saat: 13:33 . |