![]() |
arkadaşlar bursalıların kaçışları vardı öyle bir tırmandılarki tel örgülere yüksek atlama rekoru kacarkende 100 m rekoru kırdılar bakmayın ayrıca 15-20 kişi kadarlardı önce yönetecilerine sığındı zavallıcıklar sonra çıkartıldı |
analarına bacılarına selamlarımı gönderiyorum :D ulan gidin başkası ile uğraşın..Artık konuşmayınız bu oğlanların hakkında ;) herkez neyin ne olduğunu biliyor bir başka takımın formasını giyen yarın anasının koynuna girer.Ağır oldu ama bunlara layıklar.. |
böyle i*neler yüzünden sahamız kapanıyor. BURSA KUMEYE - BURSA KUMEYE |
Alayı ******** lan bunların..Ben de o tribündeydim,hatta hemen yanımdaymış soysuzlar,birden saldırdılar..Ama bu kalleşce saldırı yanlarına kalmaz.. |
oğlansporun taraftarı kocasını özlemiş ne var bunda onlar istedi bizimkiler siktler |
bveşiktaş sayesinde reklamını yapıyolar oğlansporlular herkez haddini bilecek biz BEŞİKTAŞIZ bizle oyun oynanmaz |
yapıcaklarını yaptılar gene |
eceline susamış tommixler |
Olay bizim grubun 2 metre yanında çıkTı.... bjk tribününe 30-40 tane bursaLı girmiş gizlice...1.golden sonra bir anda biz bursalıyız diyE bağırdıLar sonra ellerindE demirLer ßıçakLar... dünya tersinE dönsE ßursadan adaM çıkMaz...delikanlılık buysa kaLsın...ellerde ßıçaklar saldırmaya kalktılar...9 yasındaki çocuk ezildi yaraLandı...sonra arkadan ßiz saLdırıya geçtik...tabi a.demirsporLu kardeşlerimizide unutmamak lazım onlarda bursalılara saLdırdı...ßi tanEsi Linç ediLdi...polis sağolsun onlara sıkacağınA ßißer gazını bizlere Sıktı... ßenim anlamadığım bu adamlar içeri nasıl bıçak demir vs. sokaßiLiyorLar ? KimLikLere nEden BakıLmıYor ? aYıp..ReziLLik... |
Gerçekten anlam veremiyorum bunlara yenilgiyi hazmedemiyorlar allah'ın belalari ecelinize mi susadınız ulen |
| Türkiye`de Saat: 20:56 . |