![]() |
bizde sana çok meraklıydık sanki....işimiz olmaz |
Beyler bence bosuna kiziyorsunuz,bu lafi bizde sembol olan bir futbolcu FB icin söylemis olsaydi hepimiz alkislardik unutmayin. En azindan serefsiz TÜMÖR gibi ikiyüzlü degil.Gecen bir röportajina denk geldim Tümör ün Besiktas ta oynadim yillara yanarim diyordu ve en cok sevindigi gol de FB ile oynanan Kupa macinda bize attigi golmüs. Keske diyorum bizden de iyi futbolcular ciksa da para ugruna bizi satip gitmeseler ne hos olurdu degil mi?? |
Başkan gör gör ki ne hale geldiğimizi anla diyeceğim ama senin bu gibi olaylara prim veren olayları gerçekleştirdiğin sürece bu boyle dewam edecek.. Takımı resmen toplama kampina çevirdin,üstüne üstlük bulunduğun 4 senedir sadece kupa başarısı elde ettin.. Tamam kupayı aldık ama bizi onun bunun diline düşürdün..Beşiktaşlılık bir şereftir..Bu şerefi taşımak ayrı bir şereftir..Ordan burdan eski adamları toplayarak karmakarışık bir takım yaratma çabasıyla bu iş gitmez.. Bu kulube kimler geldi,kimler geçti..Herkes giderken ardında bişey bıraktı..Ama sen burdan giderken ardında milyonlarca kişinin ahını bırakıcaksın başkan..Şu adamın bile ettiği laflara bak..105 yıllık bir kulübün düştüğü hale bakın yaa..Yazıkk...!! |
Seni isteyen kim ki ? |
ulan elma yanak parayı verdikmi öyle bir gelirsinki ama seni kim ister..! biz eziklerden bıktık artık |
adamın bir suçu yok ona teklif götürende suç adam yıllardır söylüyor ben fenerliyim diye başka bir yere gitmem diye bizim yöneticilerde bunu bile bile adama teklif götürüyorlar.. |
Biz de Ayşegül'ü almaya çok niyetliydik sanki. |
biz senide sana binen hindiyide alabilriz ama istemiyoruz seni. hadi HİNDİNİDE AL GİT!!! |
boroughda 5 gol attın diye adam mı oldun, kime kafa tutuyosun ? senin ezikliğini de biliyoruz nasıl fenerlisin ki sen KURUŞ kazandırmadan takımını SATTIN gittin sırf allahın köy takımı borough da oynayabilmek için KOYU TARAFTARMIŞ senin taraftarlığını çerez yapar yeriz ulan DALKAVUK travestli Bizim ŞEREFLİ KURUŞLARIMIZ değmez sana satıLMIŞ |
beşiktaş tuncayı deil oynadığı takımı alır komple ama bence tuncay böyle açıklama yapmamaıştır..bence medyanın uydurması.hatta bizim tuncay istememizde uydurmadır.. |
tuncay şanlımı ? o kim :D tanışıyomuyuz? |
Nedir bu fenerli futbolcu sevgisi bu yönetimde anlamadım gitti affedersiniz ama bayramlık ağzımı zor tutuyorum yeter ulan artıl yeter ulaaaaan !!! ne hale getirdiniz BEŞİKTAŞ ımızı .. ALLAH sizi bir an önce başımızdan alır İNŞALLAH bu kadar saçma bir yönetim görmedim ömrü boyumca . Tuncay sana bir şey demiyorum sen ne dersen de bizde bu yönetim zafiyeti olduğu müddetçe biz daha çok laf işitiriz BEŞİKTAŞ ı bu hallere getirenlere hakkımız varsa haram olsun zıkkım olsun hay ben sizin yapacağınız işin içine tüküreyim sabır yarabbi yaaa sabır ....:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
eeeeee!!!! olacağı buydu işte..alırsın böyle cevabını!!! az bile size az!!! ne hallere düşürüyorsunuz bizi!!! |
senin neyse yaaa |
allah aşkına kaldırın şu konuyu foruma girdikçe sinirlerim zıplıyo katil olcam lütfen |
Lan sen nasıl bi yaratıksın seni bu camiyada isteyen kim resmine bakın ya oglan kılıklı ama tunGAY sende suc yok seni dilimize düsüren de suç :@ |
bizim paramız seni almaya hayli hayli yeter de senin üç kuruşluk yüreğin bizim gibi bi takımda oynamaya yetmez seni isteyen de yok zaten |
Şu eziğide konuşturuyorlar ya onu isteyen kim be eziklerden futbolcu istemiyoruz.Paramızla bunu alıp kirletmeyiz bile |
snn yüzünü gördügüm yerde tüküresim geliyo tuncay |
Ulan Tuncay Seni Alan snn gibi olsun g*t herif avrupaya gitti g*tü kalktı...YAZIK |
KONUSANA DEGiL KPNUSTURAN BASKAN UTANSIN BU ADAM FENERLiLERi COK SEViYORSA GiDiP FENERE BASAN OLSADA BiZDE KURTULSAK |
hiçbir futbolcu bu lafı etmez. kesinlikle yalan haber. |
Evet yetmez çünkü değmezsin Ezik |
şuna bak hele suç bızım kılerdekı ezıklerden bı futbolcu ısteme talebı olmuşşş yönetım ıstıfaaaaa ne durumlara getırıyosunuz bızı yaaaa ağzını açtırdınız pancar suratlınınnn.....sende topcumusun lann şanına verdıgım:D:D:D |
Ben hatayı tuncay'da bulmuyorum hata ona teklif götüren de... |
tungay'e de büyük BEŞİKTAŞ formasını giydirirse bu başkan müsvettesine yazıklar olsun |
Kesin beşiktaşı küçümseyen ezik bir muhabir uydurmuştur bu haberi... |
yazıklar olsun sana demirören yazıklar olsun yeter arkadaş yeter git artık bee git |
oda biliyor beşiktaşın oğlanlarla ilgilenmicegini ondan diyooo |
saman beyinli herif seni isteynde yok bizim paramız senin sülaleni satın almasın dikkat et bi anda parayı görünce bjk li olursun (allah korusun) fenerlisin bunuda aklına koy fenerliler parayı görünce dör dener olduğu yrde |
Bu habere inanan arkadaslari anlayamiyorum, tuncay aradiginda yaninda medyadami varmis yalan haber oldugu belli |
sen kımsınde konusuyosun be dunku bok..!! |
tuğba şanlı şey pardon tuncay özay mıydı neydi bizim paramız alayınıza yeterde biz sizi neyleyelim... |
bu habere sadece gülüyorum. medya da beşiktaşımızı kötülrmrk için herşey yapılıyo, gordon un parasız kaldım dediğni yazdıkları gibi yani... ha bu arada biz yeni topçu istiyoruz top diil :) |
allahın tungayını kim isterki zaten |
| Türkiye`de Saat: 04:30 . |