![]() |
bizde sana çok meraklıydık sanki....işimiz olmaz |
Beyler bence bosuna kiziyorsunuz,bu lafi bizde sembol olan bir futbolcu FB icin söylemis olsaydi hepimiz alkislardik unutmayin. En azindan serefsiz TÜMÖR gibi ikiyüzlü degil.Gecen bir röportajina denk geldim Tümör ün Besiktas ta oynadim yillara yanarim diyordu ve en cok sevindigi gol de FB ile oynanan Kupa macinda bize attigi golmüs. Keske diyorum bizden de iyi futbolcular ciksa da para ugruna bizi satip gitmeseler ne hos olurdu degil mi?? |
Başkan gör gör ki ne hale geldiğimizi anla diyeceğim ama senin bu gibi olaylara prim veren olayları gerçekleştirdiğin sürece bu boyle dewam edecek.. Takımı resmen toplama kampina çevirdin,üstüne üstlük bulunduğun 4 senedir sadece kupa başarısı elde ettin.. Tamam kupayı aldık ama bizi onun bunun diline düşürdün..Beşiktaşlılık bir şereftir..Bu şerefi taşımak ayrı bir şereftir..Ordan burdan eski adamları toplayarak karmakarışık bir takım yaratma çabasıyla bu iş gitmez.. Bu kulube kimler geldi,kimler geçti..Herkes giderken ardında bişey bıraktı..Ama sen burdan giderken ardında milyonlarca kişinin ahını bırakıcaksın başkan..Şu adamın bile ettiği laflara bak..105 yıllık bir kulübün düştüğü hale bakın yaa..Yazıkk...!! |
Seni isteyen kim ki ? |
ulan elma yanak parayı verdikmi öyle bir gelirsinki ama seni kim ister..! biz eziklerden bıktık artık |
adamın bir suçu yok ona teklif götürende suç adam yıllardır söylüyor ben fenerliyim diye başka bir yere gitmem diye bizim yöneticilerde bunu bile bile adama teklif götürüyorlar.. |
Biz de Ayşegül'ü almaya çok niyetliydik sanki. |
biz senide sana binen hindiyide alabilriz ama istemiyoruz seni. hadi HİNDİNİDE AL GİT!!! |
boroughda 5 gol attın diye adam mı oldun, kime kafa tutuyosun ? senin ezikliğini de biliyoruz nasıl fenerlisin ki sen KURUŞ kazandırmadan takımını SATTIN gittin sırf allahın köy takımı borough da oynayabilmek için KOYU TARAFTARMIŞ senin taraftarlığını çerez yapar yeriz ulan DALKAVUK travestli Bizim ŞEREFLİ KURUŞLARIMIZ değmez sana satıLMIŞ |
beşiktaş tuncayı deil oynadığı takımı alır komple ama bence tuncay böyle açıklama yapmamaıştır..bence medyanın uydurması.hatta bizim tuncay istememizde uydurmadır.. |
Türkiye`de Saat: 07:00 . |