![]() |
tuncay şanlımı ? o kim :D tanışıyomuyuz? |
Nedir bu fenerli futbolcu sevgisi bu yönetimde anlamadım gitti affedersiniz ama bayramlık ağzımı zor tutuyorum yeter ulan artıl yeter ulaaaaan !!! ne hale getirdiniz BEŞİKTAŞ ımızı .. ALLAH sizi bir an önce başımızdan alır İNŞALLAH bu kadar saçma bir yönetim görmedim ömrü boyumca . Tuncay sana bir şey demiyorum sen ne dersen de bizde bu yönetim zafiyeti olduğu müddetçe biz daha çok laf işitiriz BEŞİKTAŞ ı bu hallere getirenlere hakkımız varsa haram olsun zıkkım olsun hay ben sizin yapacağınız işin içine tüküreyim sabır yarabbi yaaa sabır ....:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
eeeeee!!!! olacağı buydu işte..alırsın böyle cevabını!!! az bile size az!!! ne hallere düşürüyorsunuz bizi!!! |
senin neyse yaaa |
allah aşkına kaldırın şu konuyu foruma girdikçe sinirlerim zıplıyo katil olcam lütfen |
Lan sen nasıl bi yaratıksın seni bu camiyada isteyen kim resmine bakın ya oglan kılıklı ama tunGAY sende suc yok seni dilimize düsüren de suç :@ |
bizim paramız seni almaya hayli hayli yeter de senin üç kuruşluk yüreğin bizim gibi bi takımda oynamaya yetmez seni isteyen de yok zaten |
Şu eziğide konuşturuyorlar ya onu isteyen kim be eziklerden futbolcu istemiyoruz.Paramızla bunu alıp kirletmeyiz bile |
snn yüzünü gördügüm yerde tüküresim geliyo tuncay |
Ulan Tuncay Seni Alan snn gibi olsun g*t herif avrupaya gitti g*tü kalktı...YAZIK |
Türkiye`de Saat: 01:53 . |