![]() |
Ah be KARTALım!..ooooffffffff of! Ah be Kartalım, İBB maçı le Oftaş maçını nasıl verdik, FB ile berabere bile nasıl kalamadık!...yanarım yanarım da, şu sezonda nasıl şampiyon olamadık, ve uefa bile nasıl da uzaklarda...şu takımları düşününce, ona yanarım... bu yıl en azından 2.liği hakkaten hak ettik ama olmadı |
niye verdiğimiz cok acık cünkü iyi bir orta sahamız yok ibb macında ortada serdar özkan delgado oftas macında da serdar özkan toroman oynadık Korayı gönderip yerinede adam almayıp Cisseyi alternatifsiz bırakınca bunlar basımıza geldi orta sahası biraz iyi olan takımlar zaten Delgado hiç mücadele etmediğinden bize üstünlük kuruyorlar bi de Cisse de olmayınca kacınılmaz oldu bunlar |
keşkeler işte ....ama sonuc degişmeyecek |
Keşkeler sonucu değiştirmiyor işte... |
keşke keşke keşke bn bu keşkeleri 5-6 yıl öncede duyoyodum ne demiş atalarımız ''Geçti Bolo 'nun pazarı Sür Eşeği Niğde ' ye '' |
gelecek sezon orta saha ve defan güclenmesi lazim. orta sahamiz direncsiz kolay geciyorlar bizi. defans malum bisey demeye gerek yok |
geriye dönmenin zamanı değil 2 maç var önümüzde ve rakiplerimizin puan kaybetmesinden başka birşey düşünemiyorum ben şu an şahsen ama siz böyle geri düşünürseniz bilmiyorum sonumuz hayri alamet değil . |
biz o maçları kazansaydıkta yine bu hakemler ve gs bir yolunu bulup şampiyon olurdu |
onlarla berbere kalsaydıkta şampiyonluk şansımız çok yüksekti neyse seneye inş. :) |
Keşke demek yerine bu acı tecrübelerden ders çıkarmak gerekir öyle ya da böyle yapılan hatalardan şampiyonluk gitti.Artık bundan sonra teknik ekipten futbolcusuna,yönetiminden taraftarına herkes şapkayı önüne koyacak,gelecek sene bu hataları tekrarlamamak için çalışacak..Olaya teknik olarak girmek istemiyorum,eksiklerimiz tabiki var ama bu eksikleri giderecek olan yönetim ve teknik kadrodur.Onlarında dediğim gibi bu sene yaşananlardan ders çıkararak biraz daha titiz çalışmalarını istiyorum..Ya da bu istek benim kafamda ki bi ütopya..:) Şaka bir yana asıl görev başkan Demirören de aslında,o eğer ki takımını biraz seviyorsa,biraz düşünüyorsa artık bırakması gerektiğini biliyordur..Ama o Beşiktaş ı düşünüyor mu yahut bi ticari araç olarak mı görüyor orası tartışılır.. |
Türkiye`de Saat: 22:32 . |