![]() |
Vestel maçına protesto önerisi Bence Alen 3 lü çektirmeden önce şişştttt kısmında herkes sussun ve stadta 1 dk ses cıkmasın arkasından anlamlı bir pankart açılır ve mesaj verılır..Bence besıktasa yakısır bır protesto olur |
forza da böyle bir başlık kapatılmıştı.. önerine gelince gayet güzel.olabilir. 1-2 beste de yapmamız lazım bu maç için, 5yıldır çektimiz çileler yeter beşiktaşlılık duruşu daha da beter beşiktaş başkanı sözünü yemez istila etme istifa et demirören (musalla taşı) |
evet protesto şart son haftalarda alınan galiibiyet ortamı yumuşatmamalı.. |
manisa maçını demirören gerine gerine sayredecek protesto olacağını da sanmıyorum ben olursa benim için süpriz olacak |
bence her macta yapılması lazımdı bu protestonun!!!!!!! |
geçti protesto işleri artık 1 maçta istifa etmez adam |
pretosto sartta baskan takarmı bilmiyorum... olmadı istila etme istifa et calınsın stadda belki utanırda istifa eder |
Alıntı:
Aynen katılıyorum .. |
hic birsey olmaz...Y.D. 2010 kadar Baskan kalir...cekilmez bir cile bizleri bekliyor...:( |
bence eğer bir iddiamız olursa kesinlikle protesto olmamalı!zaten protestoyla başkanın gitmeyeceğini anlamış olmamız gerek!! unutmadan sivas maçını bizim yüzümüzden kaybedildiğini unutmayalım!! galip gelecek takımı protesto ettik sonuç ortada!! bize üç puan ekleyin sivastan 3 puan çıkartın puan tablosuna öyle bakın. yani biz de suçsuz değiliz!!!!! |
Türkiye`de Saat: 11:05 . |