![]() |
beşiktaşlı olmak ayrılacılıktır . sözü lap die oturdu be :D |
suraya yaziyorum, bunlar ligi 4. bitirecek, iste bakin ondan sonra neler oluyor;-) gencler ve trabzon maclarinda en az 4 puan birakacaklar. |
Alıntı:
bende bizimkilerle iddaya girdim ama büyükmü attım ne:Dinş. haklı çıkarız.zor ama yinede idda ediyorum bende |
her zaman söylüyorum, bunlar gibi skor seyircisi olsaydık KAN GÖVDEYİ GÖTÜRÜRDÜ..rezil herif bunlar rezil. derine girersek, fb yi övmem gerekicek o yüzden gerek yok,eziklerin bu nankörlükleri ilk değil |
bence asıl bizim oyuncular izlesin de dua etsinler beşiktaşta oynuyolar biz pişmiş TAVUĞA döndük daha hala GIK etmiyoruz ezik oyuncusu olsalardı şimdiye bu adamları asarlardı. Anlasınlar beşiktaş taraftarı ne SABIR göstermiş. Ayrıca EZİKLERİN gerçekten ne kadar EZİK oldukları belli oldu bir maçta yenilgiye katlanamayan EZİK EZİK EZİK EZİK insanlar |
Kezman'a da SALDIRDILAR haberi işte o eziklere has özel görüntüler... |
ulan bunlar varya rezilikdende öte bisey. benim takimin avrupenin en iyi 8 takimin arasina girecek ve ben onlar önemli bi derbiyi 1-0 kaybeti diye dövemeye kalkacam ölemi yuh bea baska bisey demiyorum. 8-0 sifirdan sonra bile hic bi olay olmadi zaten ne kadar destekci taraftarimiz oldunu biliyoruz. bunca kötü sonuc ve kötü yönetime ragmen besiktas taraftari takiminin arkasinda |
Alıntı:
Ezikliklerini br kere daha gösterdiler çok güldüm valla Alex e saldırmışlar ulan bu adam getirdi sizi buralara ezikler yuh :D |
Beter Olsun Ezikler :) |
maç başlamadan demiştım ezıkler yenılecek dıye skor u da verdımmm hattaa..böyle olacagını tahmın etmemiştım ama:D |
Türkiye`de Saat: 01:29 . |