![]() |
Bursa tehlikesi henüz geçmedi Bursalı taraftarlar, Beşiktaş maçında kardeş kulüp ilan ettikleri A.Gücü'ne destek verecek. Stada gelmeleri yasak olmasına karşın Adana 5 Ocak Stadı'na kaçak olarak giren ve 16. dakikada ortaya çıkan Bursasporlu taraftarların, Beşiktaş'ın Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmada da yer alması bekleniyor. Kendilerini Ankaragücü ile 'kardeş kulüp' ilan eden Bursasporlular, internet sitelerinde şimdiden haberleşmeye http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dbaşlarken, bu durum siyah-beyazlı kulübü de harekete geçirdi. Beşiktaş, Ankara valisi ve emniyetten ciddi tedbirler alınmasını isteyecek. |
bunlar dayak yiyolar yine de geliyolar...garip insanlar ya... |
ankara çarşı dikkatli olsun abi gecekondu basket maçından sonra kapıda nöbet bekleyip çarşıyı bekliyolardı daha bi de bu srfszler de eklenirse iyice fena olur |
yarım yamalak olmuyor..temiz iş çıkartıcaksın(...), 5 yıl yanaşıp konuşamayacaklar... |
beşiktaş kim bunlar kim ya bi avuç cins işte |
yenılen pehlıvan gurese doymazmıs bırakın su serefsızlerı kendı hallerıne:D |
ya ınanmıyorum ne salak ınsanlar.ben ankaragucu macına gıtcektım.ama gıtmem galıba kesın olaylı olcak o mac |
eşcinsel kardeşlik . bunların alayı toplanıp gelse yine dayak yiyerek çıkarlar stadtan nonoşlar . |
ee cinslerine yardım edecekler işte fark etmez onlarda izlesin macı |
akılları sıra beşiktaşın üzerinden rant sağlamaya isimlerini duyurmaya çalışıyolar ama boşuna uraşıyolar çünkü beşiktaş taraftarı bunların hiç bi dediklerine kulak asmıyo kendi kendilerine konuşup duruyolar. |
Türkiye`de Saat: 08:38 . |