![]() |
Katmerli ceza! hayırlı olsun sahamız kapatılacak Cezası nedeniyle Bursa maçını Adana’da oynayan Beşiktaş, olaylar yüzünden yeni bir cezayla karşı karşıya kaldı. Sabıkalarından dolayı iki kulübün de bir kez daha saha kapama cezası alma olasılığının yüksek olduğu bildirildi Beşiktaş’ın cezası nedeniyle Adana’da oynanan Bursaspor maçında çıkan olaylar, her iki takımın da başını yakacak. Yıllardır iki takım taraftarları arasında devam eden husumet önceki gün oynanan karşılaşmada devam edince, maçın temsilcileri Akın Kılavuz ve Hasan Üsküplü’nün raporları doğrultusunda iki kulübün de PFDK’ya sevk edileceği ve bir kez daha saha kapatma cezası alması olasılığının yüksek olduğu bildirildi. Karşılaşmanın 16. dakikasında siyah-beyazlı seyircilerin arasına sızan Bursaspor taraftarlarının başlattığı olayları rapor eden Kılavuz ve Üsküplü’nün raporlarını değerlendirecek olan Hukuk Kurulu’nun bugün iki kulübü de PFDK’ya göndereceği öğrenildi. Daha önce sabıkası bulunan Beşiktaş ve Bursaspor kulüplerinin ceza almaları durumunda siyah-beyazlılar sezonun son haftasındaki Vestel Manisaspor maçını ya seyircisiz ya da tarafsız sahada oynamak zorunda kalacak. Bursaspor ise sahasındaki son maçını bu hafta oynayacağı için cezanın yetişmeme olasılığı bulunmuyor. Bu durumda olası ceza gelecek sezona sarkacak. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, maç sırasında ve sonrasında çıkan olaylardan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’i sorumlu tuttu. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri maçı anımsatan Yazıcı, “Bu maçta Demirören cezalı olduğu için maçı şeref tribününden izleyemeyecekti. Demirören’e odamı açtım, misafir ettim. Ancak kendisi misafir tribününe giderek maçı polislerin arasında izledi ve Bursaspor seyircisini tahrik etti. Beşiktaş Yönetimi, Adana Valiliği’nden Bursa seyircisinin bu maça alınmaması kararını da çıkardı. Eğer bu maça seyircimiz gitseydi ve gereken önlemler alınsaydı, bu olaylar kesinlikle yaşanmazdı.” ‘Ne Demirören, ne yönetim’ Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan ise bu suçlamalara karşı çıktı. Siyah-beyazlı yönetici, “Olayların sorumlusu ne Yıldırım Demirören ne de mevcut Bursaspor Yönetimi’dir. Bu olayların ve bu husumetin tek sorumlusu, Bursaspor’un küme düştüğü sezonki yönetim kuruludur. Ligde 30’dan fazla maç oynayıp çoğunu kaybediyorsunuz sonra suçlu Beşiktaş oluyor” dedi. istenilen oluyor manisa hayal yönetimin istediği oluyor tebrikler |
yaff bıktım valla taraftarsız maç ızlemden kendı sahamızın kapatılmasından onlar daha bıkmadımı önlem alsınlar artık yaaa ..ceza ceza yeter artık nereye kadar zaten lıgın sonu geldı..neyın mücadelesını vercezkı |
ne alakası var şimdi niye bizim stad kapatılsınki:S |
bizim stadla alakası ne onu anlamadım yumuşakçalar bizim tribüne girdiyse bizene.. |
Yönetim medyayı kullanarak ve bilerek böyle bi ortam yaratıyor saha kapatılsın diye yazık ya bukadar aciz olunmaz bukadarmı düştünüz |
DEMİRÖREN BUNU SEN YAPMADIYSAN BENDE FENERLİYİM ULAN !!! |
şaka mı bu ya taraftar arasına sızıp olay çıkaran bursalılar biz neden ceza alalım? ayrıca gerginliği başlatan bursa BEŞİKTAŞ değil. ilk maçta siz Beşiktaş taraftarını alsaydınız adana da ki maça girerdiniz!! bu kadar olmaz ya!!! |
Buna anca sen ben üzülürüz handan, tüpçü zil takıp oynuyordur.. |
tüpçüüüü merak etme kurtuluşum yok tarafsız saha da oynansada protesto edilceksin, seyizcisiz oynansada!!! |
hiç bişey olmaz...biz orda bişey yapmadık... |
alakası yok biz ceza almayacağız ya Ğ lar geldi aramıza girdi . |
lıg bıtecekk bu nonoşş fedarasyon neyın mücadelesını verıpte bıze ceza verecek önce şu bızı yapılan hakem hatalarını göz önünde bulundursunlar şampıonlıuk gıttı be o yuzdennn |
Ya ne kadar it kopuk varsa kavga ediyor sonra BEŞİKTAŞ Zarar görüyor yeter artık gençler birliği oftaş maçında takımızın yanında olsaydık yenilmiyecekti belki bugun şampıyonluk mücadelesi veriyor olacaktık ümitlerimizi yıkan kötü taraftarı şiddetle kınıyorum... Yeter artık diyorum Demirören ve Kötü TARAFTARIMIZA..... |
bu olaydan bize ceza verilirse bundan sonra saha kapamanın sonu olmazki artık, provokatörler istedikleri sahayı kapattırabilirler şekilde oğlan bursanın bize yaptığı gibi saçma bence |
bu kdr olur zaten kaç maç taraftarsız çıktılar bi de bu olursa ooo işimiz çok valla |
allah kahrestsın bunları ugrasmasınlar bızle yeter artık |
Yok artık, bu kadarıda olmaz herhal... |
ne alakası var ya bizle adam lar girmiş stda haliyle dayak yiyecekler... |
iyide onca provaksyona rağmen küfür bile olmadı adamlar olay çıkardı sahaya ayıp ya ne diyeyim allahım ilahi adalet demekten dilimde tüy bitti |
iyide Bizim taraftarların ne suçu var...???sen arı kovanına çomak sokarsan eğer , o arılar napar seni...???senin maça girmen yasak ki bunuda yasaklayan TFF , buna rağmen sen maça gizli saklı giriyorsun , belli bir zaman sonra bayrak felan açıyorsun.burdaki amaç ne...???bursaspor umu desteklemek yoksa Beşiktaş taraftarını tahrikmi etmek...???bu konuyla ilgili Beşiktaş ın ceza alacağını pek ummuyorum mantık olarak ama şu ligde bu olaydan daha mantıksız cezalar veriliyor ki bunuda gördük.ceza alırsak çok komik olur. |
iyide Bizim taraftarların ne suçu var...???sen arı kovanına çomak sokarsan eğer , o arılar napar seni...???senin maça girmen yasak ki bunuda yasaklayan TFF , buna rağmen sen maça gizli saklı giriyorsun , belli bir zaman sonra bayrak felan açıyorsun.burdaki amaç ne...???bursaspor umu desteklemek yoksa Beşiktaş taraftarını tahrikmi etmek...???bu konuyla ilgili Beşiktaş ın ceza alacağını pek ummuyorum mantık olarak ama şu ligde bu olaydan daha mantıksız cezalar veriliyor ki bunuda gördük.ceza alırsak çok komik olur. |
yapmadığımız ortada ama Profosyonel Feneri Destekleme Kurulu Yani PFDK cezaları esirgemez |
bize ceza gelmesinin imkanı yok neyden ceza verecekler ki aranıza giren bursalıları alaşağı etmedik diye mi? 3 taraftarımız bıçaklandı diye mi ? biri bitarafından uydurmuş haber yapmış bu olaylarda bursa ya ceza gelmesi gerek girmeleri yasak olan maça girdiler |
doğru bir karar çünkü adana'da ev sahibi bizdik ve bu sayede adananın stadı kapanıcak hali yok ya doğal olarak inönü kapanıcak alıştık bunlara alırız maçı sorun yapmayın... |
taraftar inönüde topluca yönetimi kalaylayacak bunu bildikelri için ceza aldırırlar takıma meraklanmayın sezon bizim için kapandı lig tvden devam maç izlemeye ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kendi tribünün içinde yaşanan tatsız olaylar gerçi bizlerden kaynaklanmıyor bursalılar bizlerin arasına girdi ve ortalığı karıstırdılar bu sayede bizimkilerde 223 sandalye kırmış yetmezmi ? |
BoyLe birseyin oLma ihtimaLi coK onceden cogu forumda aramızda koNusuLuyordu zaten...Cunku taraftardan tepki aLacagını dusunen yonetim bir oyun daha oynayıp sezonu tepki aLmadan huzurLu bitirmeyi pLanLıyordu...Bunun icinde Bursa macından daha iyi bir ortam oLamazdı zaten...Ve bekLeniLende oLuyor sanırım... Besiktasımızı kurtarmamız Lazım...Tepkimizi gosteriyoruz yetmiyor yonetim ve medya bir oLmus Bizi yıpratıyor...iLLa basKa yoLLaramı basvuraLım...Artık iyice oLayLar zıvanadan cıkmaya basLadı...Herkes akLını basıNa topLamaLı Besiktasımız uzerine oyunLar oynanıyor...Gereken neyse yapmamız LAzım... |
bu adam bizim başımıza daha cok işler acıcak .... (o)sporu yazıcının acıklaması ne salakca ya ... |
sonunda tamamen kapatin besiktasimizida kurtulalim nedir bu ya birkac bursali maca girmis diye bizim sucumuz ne sahayi kapatiyorsunuz akilli olun akilli biz kapamayalim sizi birgun |
İnönüyle ne ilgisi var ki , artık ne olsa stadı kapatıyorlar. |
| Türkiye`de Saat: 00:50 . |