![]() |
İşte gerçek Holosko İşte gerçek Holosko http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...osko2804bb.jpg Gençlerbirliği Oftaş ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında kötü bir görüntü çizen Filip Holosko, önceki günkü maçta bir gol atıp, bir de asist yapmış ve Bursaspor'u yıkan isim oldu. 28.4.2008 Gençlerbirliği Oftaş ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında kötü bir görüntü çizen Filip Holosko, önceki günkü maçta bir gol atıp, bir de asist yapmış ve Bursaspor’u yıkan isim olmuştu. Adana’daki maçta takım olarak iyi oynadıklarını belirten Slovak futbolcu, “Şanssız maçlarda kayıplar yaşadık. Şampiyonluğu kazanabilirdik ancak çok geride kaldık. Yapmamız gereken, kalan iki maçı kazanıp, rakiplerimizin kaybetmesini beklemek. Performansıma gelince... İki maçta iyi değildim, ancak bu hafta biraz daha hareketli olduğumu söyleyebilirim. Gelecek sene takıma daha çok ısınıp, beklentileri karşılayacağım” ifadesini kullandı |
çok iyi bir futbolcu,belkide bu yönetimin yaptığı yapacağı en iyi transfer...oyunculuğunun dışında en sevdiğim yanı gerçekci olması... hep bursa maçındaki gibi oynar inşallah |
gelecek sezon takımın en önemli kozu olacak |
paranın hakkını veriyor . forumda bazı arkadalar çok para verildi . resmen kazık yedik dediler ama sözler yutuldu sanırım :) |
gelecek sezon türkıyenın en ıyı oyuncusu olacak de aslında adam manyak oynuyorrr harbıııı durmak bılmıyorrrr yorulmak bılmıyorr hırs güvenı herşey mevcut holosko da ve hiç bi maçta kötü oynadıgınıda görmedım bızdeykene:) |
helal olsun holoskoya |
gelecek sezon bu ligi kavurur avrupayida kavurur allahin izniyle sonraki sene biraz para yapinca bizim yonetim bunuda satmaya kalkar bukadar gicik ve isbilmez bir yonetimimiz var malesef 20 25 milyondan asagiya gitmez holosko gorursunuz |
bu adam hep böyle oynarsa rekor parayla avrupaya gider |
iyi oyuncu katkısı buyuk ama 1-2 maclık degerlendirme yapıyor herkes !!!! holosko icin degil diger topcular icn bu sozum gecerli |
Alıntı:
haklısınn...tabi bizm yönetm onuda satmazsa.... |
Türkiye`de Saat: 06:22 . |