![]() |
Beşiktaş'ta kafalar karışık! http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...mirr280000.jpg Sezon sonu bir çok oyuncu ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi son maçta şaşkına döndü. 28.4.2008 Bursa maçındaki futbol ve alınan galibiyet Beşiktaş’ta kafaları karıştırdı. Birçok futbolcuyla yollarını ayırmak isteyen yönetim, son haftalarda futbolcuların hırslı ve mücadeleci oyunlarıyla şaşkınlık yaşıyorlar. Bazı yöneticilerin, “Lig boyunca Bursa maçındaki gibi oynasalardı, şampiyon olurduk. Acaba futbolcular son maçlarını vitrin olarak gördükleri için mi böyle oynuyorlar” dedikleri öğrenildi.(Fanatik) |
gözünüzü sevim koymayın şunun resmini, bugünümden hayır gelmez daha bana :) |
her kötü sezonumuzda iyi maçlar oynadık,hatta bizim takımda hiç oynayamıyor diye gönderdiğimiz yedeklerimiz bile anadolu takımlarında yıldızlaştılar ,böyle maçlara kanmamak lazım |
bunlarda karışacak kafa var mı ki:D |
Yeter be Yıldırım demirören yeter artık ... |
baki , ali , derhal gitmeli . . . |
ben kafamdan sılmeye tv de çııktıgı zaman kanal değişyorum bu adamı spor haberlerınde gördügümde canım sıkılıyorrr ıstıfa ettt artık koca kafalı yıldırım |
bunlarda kafa olsaydı biz şimdi şampiyonduk hem gitcekelr belli baki ali tandoğan bunlar kesin gitcek ama başka kim bilmem |
Karışacak bir şey yok, 5-6 adam kesinlikle gönderilmeli...Kalan iki maçta hattricik'te yapsalar, çizgiden top da çıkarsalar gitmeliler... |
başta sen git.. |
Türkiye`de Saat: 23:17 . |