![]() |
Böyle başkanımız olduğu için çok utanıyorum.İnşallah en kısa sürede kulübü terkeder.Allah düşmanımın başına bile bölesini vermesin. |
tek birşley diyorum yeter artık beşiktaşa zarar verme başkada birşey demiyorum |
açıkcası beşiktaşı sevdiğini iddia ediyorsa o koltukta 5 dakika daha durmamalı aslında.... |
Yeter artık bu rezalet, yeter sayın Demirören.. |
tek değişmeyen sen kaldın artık bu takımda ,bırak o koltuğu daha iyi yapacak birine biraz Beşiktaşlıyım diyorsan eğer... |
Defol git yaf artık...Daha kaç Gs mağlubiyeti yaşayacaksın...Bırak git artık!.. |
Golfçü başkan . . . 105 yıllık tarihimizin yüz karası |
DEPOL GİT DEMİRÖREN............. |
tüpünü de al defol git artık yeter. |
ya artık kafam allak bullak oldu bu nasıl birisi ya başarısız olduğu yerde nasıl 5 senedir kalabiliyo dünyada böyle bi şey yok ya peki beşiktaş sahipsiz mi hiç kimse başkan adayı olmuyo para yüzünden yeter artık ya muhalefet diye bir şey yok bir kişi desin başkan adayıyım ama bakıyorum da kimsede o yürek yok artık ağlıyorum beşiktaşım için tek umudum vardı o da taraftar taraftardan da umudumu kestim bir bölüm bağırıyo bir bölüm bağırmıyo yıldırım demirören yeter diye o bağırmayanlar beşiktaşlıyım diye gezmesinler |
Türkiye`de Saat: 06:51 . |