![]() |
sonuçta o kişi beşiktaş başkanı olmasa bile bir insan ve bir baba.kişi ne yaparsa yapsın hakarete uğramamalıdır diye düşünüyorum. En azından çocuklarına karşı bir saygımız olsn |
Umarım en kısa sürede görevi daha iyi yapacak birine başkanlığı devreder. Yeter artık Demirören.. |
ya oda insanları zorluyor tamam tabiki söylenmemelidir ama yapamıyor adam gibi bıraksın işte |
şampiyonda olduk daha kalkmaz hele stadı da yaptı mı hayatta gitmez |
ya bnce yavaş yavaş düzeliyor, iyi transferlerde yapmaya başladk |
ne olursa olsun ,Başkanımız hakkında boyle konusanların Beşiktaşlılıgından suphe ederim... tahminim coluk cocuktur bunları yazanlar.. acilen banlanmalılar uzun bi sure.. terbiyesizlerin isi yok aramızda |
İki kupa bile onun tarihin en başarısız başkanı ünvanını silemez. (Sadece Beşiktaş'ın değil hem de) |
Alıntı:
İnsaf diyorum Allah tan korkun diyorum başkan demirören zamanında 4 Türkiye kupası 1 şampiyonluk 1 süper kupa aldık bütün emekleri yok etmeyin ayıptır . |
Alıntı:
|
digerleri umrumda degil ama bizim tarihimizdeki en kotu baskan tartismasiz serdar bilgilidir.4 sezonda 1 sampiyonluk var o kadar. ayrica 101. yildaki sampiyonlugumuz elimizden calinmasinin bas sorumlusu bu da yetmemis gibi yas ortalamasi 30 olan bir takim varken ve genclestirme operasyonu yapilmasi gereken donemde ve transfer doneminin tam ortasinda kulubu bana kufrediyorlar bahanesiyle yuzustu birakan kisi. ayrica baskanliktan ayrildiktan sonra Besiktas ismini bile duymak istemiyorum stadin onunden bile gecmek istemiyorum diyebilen sahsiyet. bu adam dururken demirorene saldirilmasi ve hakaret edilmesi icime sinmiyor. ha basarili midir o ayri bir tartisma ama cok buyuk haksizlik ve saygisizlik yapiliyor. serdar biligiliye bile agzini acmayan insanlar demirorene hic konusmasin lutfen... |
Türkiye`de Saat: 15:30 . |