![]() |
Ve İbrahim Kaş Getafe'de İspanyol basını, İbrahim Kaş'ın Getafe'yle resmi sözşlemyi imzaladağını yazdı. İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo yeralan haberde, Getafe'nin İbrahim Kaş'la aynı anda Borussia Monchengladbach'ta forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Eugene Polanski'yle de anlaştığı ve genç oyuncuları takımın yeni oluşumunun parçaları olarak gördüğü ifade edildi. İbrahim Kaş ve Eugene Polanski'nin Getafe'ye toplam 2 milyon avroya mâlolduğu ve bu transferlerin, İspanyol yöneticiler tarafından 'kârlı' olarak değerlendirildiği öğrenildi. Karabük doğumlu 21 yaşındaki İbrahim Kaş, Beşiktaş altyapısında yetiştikten sonra 2004-2005 sezonunun son haftalarında siyah beyazlı takımın o zamanki çalıştırıcısı Jean Tigana tarafından Kocaelispor'a kiralanmış ve 2005-2006 sezonu boyunca bu takımda gösterdiği başarılı performansı ardından yeniden Kartal'ın kadrosuna alınmıştı. Goal |
düşmez kalkmaz bir ALLAH... |
kacırdık su adamı ya |
insallah basarili olur :) |
çok iyi adamdı kaçırdık. |
işallah başarılı olur |
beşiktaş ta 2 3 sene as oynayıp gıtmesı gerekırdı su an la lıga da oynayacak bı oyuncu degıl kesınlıkle..orda akıbetını pek ıyı gormuyorum ben yedek kalır sureklı sonra besıktasa gerı doner...iyi adam ama daha cok genc besıktasta tecrube kazanmalıydı |
resmı bır sey yok 750 bın ytl garantı para ıstıyor yonetım 400 bın ytl garantı para ve mac basına pırım verıyo kesın ımza atılmadan ınanmayın arkdslar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben su genclerimizin bedavaya kacirildigina uzuluyorum yoksa profosyonel futbolcu oldular artik istedigi klube gidebilirler bence dogru bir secim yapmis getafeyi secerek laliga bence tam kas a gore yolun acik olsun umarim basarili olursun bi sozumde yonetime elalemin getafesi senin topcunun sozlesmesinin bittigini biliyor sen burda bilmiyorsun allah askina defolun gidin artik |
Yolun açık olsun İbrahim.... |
hadi hayırlı uğurlu olsun yeni forması altında ismine layık bir oyun sergiler... |
inşallah başarılı olur...nihatımız gibi... |
gitsin bakalım umarım başarılı olur |
İnşaallah başarılı olur takımda can-ı gönülden oynayan ve her şeyini veren ender topçulardan biriydi (tabi kapasite meselesi) keşke bank asya birinci liginde bir takımda bir, iki yıl pişseydi bize daha fazla faydası olurdu. Ama beşiktaş aşığı olduğunu biliyorum ve başarısı bizleri sevindirir tıpkı Nihat gibi... |
yolun açık olsun demekten başka bişy diyemiyorumm... |
Benim anlamadigim hersene sampiyonluk adayi olan besiktas ve en azindan her sene uefa kupasinda boy gosteren besiktasi birakiyor ortalarda surunen getafeyi seciyor..cok ilginc bir karar |
| Türkiye`de Saat: 03:51 . |