![]() |
sonuna kadar destek |
Sağlam: Uzun dönem buradayım Beşiktaş'taki görevim kesinlikle uzun olacak Sağlam, "En zor günlerde dimdik ayakta durdum. Benim Beşiktaş'taki görevim uzun sürecek. Bunu herkes böyle bilsin" dedi.. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Mevcut durum bizi memnun etmiyor ama gerçeği değiştiremeyeceğiz. Şu anda sadece kalan iki maçımızı kazanmayı düşünüyoruz. Hedef önce Şampiyonlar Ligi, o olmaz ise UEFA'yı kovalayacağız" dedi. Çok sevdiği Beşiktaş'a, uzun yıllar hizmet etmek için geldiğini dile getiren genç teknik adam, "En ufak bir baskı ya da sıkıntı olduğu zaman bu baskıya dayanamayıp, pes edecek veya önündeki hedefleri kovalayamayacak kadar zayıf bir kişiliğe sahip değilim. Dolayısıyla bunu her fırsatta dile getirdim. En zor günlerimizde bile dimdik ayakta durduk. Buna katlanmamızın nedeni de bize inanan ve güvenen insanların camiamızın beklentilerine karşılık verebilmekti. Kesinlikle benim Beşiktaş'taki görevim çok uzun sürecek. Bunu herkes böyle bilsin" diye konuştu. |
bırak hoca bu ayakları şampi. ligi olmazsa uefayı kovalıyacaz diyosun ya uefa olmazsa inter totoya gideceksin öylemi elini vicdanına koy biraz be o zaman sen tüpçü dönemimin en başarısız teknik direktörüsün bunun bilinçindemisin sağlam nasıl olsa paranı tıkır tıkır alıyon ... |
eeeeeeeeee hayırlı olsun ne dıyelım |
seneyede bu takım şampiyonluk görmesinde bak bakalım nerdesin |
Alıntı:
ve üzülen yine biz oluruz. |
Alıntı:
|
ıstıkrar ıstıkrar dıyenlerdekı ıstıkrar tutkusu nedense ertugrul gorevdeyken basladı...tigana,del bosque gıbı karıyerlı adamlar 1 senede gonderılırken nerdeydı bu ıstıkrarcılar? |
Alıntı:
katılıyorum... |
bekle hocam sen sabirdan anlamayanlara muhakkak kapagi takacaksin sana cok guveniyorum sonra gerisini bana birak insan icine cikacak yuz birakirsam sana vizyonsuz zart zurt diyenlere gel yuzume tukur gerisini biz halledecez |
Türkiye`de Saat: 15:52 . |