![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yani olayın özeti başkan kaleyi içten fetetmiş . kesinlikle çok güzel bir konuşma 2-3 milyon eurosu olan yönetici oluyor yani, bu durumlara gelmemiz gayet normal .hiç kimse takım kötü hoca kötü demesin diyenlere bu yazıyı okutucam . hakkikaten tek yol devrim şu anda . çünkü yapacak birşey yok tek yol bu . ve sanırım unutlumş ilave edeyim konuya gitmemesinin en büyük nedei bence bu: 40 MİLYON AVRO su hala BEŞİKTAŞ ta 2010 da gidicem diyosa 2010 a kadar bekliyeceğiz . bakalım o zaman da gitmezse çarşıda müdahele etmiyorsa . diyeceğim tek şey : ÇARŞI YI DEMİRÖREN SATIN ALMIŞ ! |
gitmezde istifada etmez |
Alıntı:
Bu arada çArşıyı alıcak para bulunmamıştır. Abilerde Zamanı kolluyordur emin olabilirsiniz. Divan kurulunun yapamadıgını taraftardan beklemek abestlik olur diye düşünüyorum tşkler |
Arkadaşlar konuşmalarınıza dikkat edin lütfen birbirinize saygı gösterin dikkat etmezseniz gerekli işlem yaplıacaktır. |
ya hocam ne yapalım yani bu adamdan kurtulalım diye hepimiz forumcak kongre üyesimi olalım yok yani çözüm falan malesef kendi isteği ile giderse gider yoksa mecbur başkan kalacak başımıza... |
ben forumcak üye olalım demiyorum kardeşim :) sadece kongre üyelerinin ihraç edilmesi ve sistemin tekrardan oturtulması gerektigini söylüyorum...bunlar olmazsa ne yazıkki 2010'a kadar klup başkanı olarak kalıcaktır |
Türkiye`de Saat: 04:36 . |