![]() |
Bilgili'den yeşil ışık http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...gili0205bb.jpg Serdar Bilgili'nin, Demirören'in birlik davetine olumlu baktığı ve yeşil ışık yaktığı belirtildi. 2.5.2008 Başkan Yıldırım Demirören, gelecek sezon camiayı birleştirmek için kolları sıvamış ve Beşiktaş’ın eski başkanlarıyla işbirliğine gitmek için çağrıda bulunmuştu. Camianın önde gelen isimleriyle temasa geçen Demirören, efsane başkan Süleyman Seba ile 100. yılda kulübün başında bulunan Serdar Bilgili’den destek istedi. Serdar Bilgili’nin, Demirören’in birlik davetine olumlu baktığı ve yeşil ışık yaktığı belirtildi. Ayrıca bir dönem başkan adayı olan Erol Kaynar da, Yıldırım Demirören’e tam destek veriyor. |
serdar bilgili ve hüsnü gürelinin başkana yol göstermesi lazım yoksa hergün kötüye gidiyoruz. |
inanıyormusunuz geleceğine ya saçma bir haber . ana avrat kayın adama sonra yine kulube çağırın ben olsam inadına rakip takımlarda yöneticilik yaparım.30 bin kişi ailesine küfür etti şimdi geri istiyoruz bune yüzsüzlüktür . ! |
gelmesii ii ollur bence.Ama gelirmi bilmem |
Alıntı:
Bu adam hala başkan olsaydı bu hallerde olmazdık |
bence gelmeli küfredenler düşündüsn.. |
Alıntı:
o küfürlerden sonra bnde geleceğini sanmıyorum!!! |
Alıntı:
|
serdar bilgili'nin platin dergisinde (mayıs ayı sayısı) besiktas ile ilgili sorulan soruya verdigi cevabı okudum. asla geri donmeyi duşünmüyor. Yönetimin içinde tekrar yer almayacağını, dışarıdan gerektiğinde destekte bulunacağını söylüyor. Demiroren yerine de Hüsnü Güreli'nin takıma faydalı olacağına inanıyor. |
Serdar Başkan'ı koltuğundan eden ve parayla adam tutup da kendisine sövdüren Sayın Şerefli Başkanımız Yılıdırm Demirören'dir.. Haberin ne kadar doğru olduğuna siz karar verin.! |
Türkiye`de Saat: 01:42 . |