![]() |
Büyük çatlak Mehmet Özdilek’i transfer komitesinin başına getiren Demirören, Sinan Engin’e kapıyı gösterdi! BeŞiktaŞ’ta transfer komitesi belirlenmek üzere... Transfer komitesinde Şifo Mehmet’i istemeyen Sinan Engin’e gönderme yapan Başkan Yıldırım Demirören’in, “Benim belirlediğim isimleri beğenmeyen varsa, çıkar gider. Kime ne görev verdiysem onu yapsın. Önemli olan Beşiktaş’ın çıkarları. Gelecek sezon iyi bir kadro kurmak için bize yakın olan ve yardım edeceğini düşündüğüm kişileri bu komitede görmek istiyorum” diyerek Sinan Engin’e dolaylı yoldan ‘git’ dediği öğrenildi. |
sinan enginin gitmesinde fayda var |
gider mi o ya ii yere kapak atmış... |
mehmet özdilek küçüklüğümde hayran olduğum bi futbolcuydu ve beşiktaşa en iyi şekilde hizmet edeceğinden hiç kuşkum yok... ama hangi şekilde göreve gelir onu bilemem... |
ayda hiçbişi yapmadan 60 milyar para alıyo kulüpten gidermi buldu yağlı kapıyı koca kafa sinan |
sinan engini hiç kimse gönderemez zaten onu oraya başkan getirmedi aladdin çakıcı getirdi yavvv. |
Alıntı:
|
valla şifo hiç olmazsa efendi ertugrul gibi saygı değer bir isim beşiktaşa hayırlı olur inşallah... |
Başkan Yıldırım Demirören’in, “Benim belirlediğim isimleri beğenmeyen varsa, çıkar gider. herkes seni beğenmiyor . çıkıp git ! |
gitsin aslında onla beraber başkanda gitse iyi olur |
Türkiye`de Saat: 11:41 . |