![]() |
Çarşı ve Demirören İlişkisi Beşiktaşımızın bu içler acısı durumuna çarşının resmi sitesi forzabesiktastan kesinlikle bir tepki gelmemiş hatta tepkisini koyan insanlarada yol verilmiştir. az övünmezdi arkadaşlar arasında çarşı için. bizim taraftar grubumuz en iyidir diye. AMA gel gör ki son yaşananlar gösteriyor ki bu dünya FENA HALDE BOZULMUŞ. Beşiktaşın tek rakipi var o da DEMİRÖREN. ve çarşıdan gık diye bir ses çıkmıyor. bundan sonraki seneleri özetleyeyim arkadaşlar. Beşiktaşımıza gene HÜSRAN DÜŞECEK. ve medyadada bol ÇARŞI haberleri okuyacağız. Yazık hem de çok yazık. |
helal olsun sana kardesm cogu kişinin göremedigini sen görmüssün bu takımın basında bu yönetim oldugu sürece sampiyonluklar basarılar hayal bizde armamıza asıgız ama werdigimiz destegin karsılıgını istioruz armamız yeter die kenara cekilmioruz bazıları gibi |
hele bu senede geçsin tüpçü yinede başarısız olursa imza kampanyası başlatırlar artık o zaman kimse çarşı felan dinlemez... |
Demirören nasıl geldi sanıyorsunuz bu koltağa . ilk baş serdar bilgiliye küfür ettirdiler. sonra istifa edip bilgili koltuğa yerleşti .çarşı ile aralarında bir bağ var . sivas maçında yıldırım demirören yeterrrrrrrrr diye bağırdılar herkes istifa etmesini istedi taraftar bu sözlerle falan dediler ama bence hiç öyle değil . aynı durumda bilgili olsaydı . o maçta küfürler yağardı . ne diyelim allah sonumuzu hayır etsin . |
büyük harfle konu açmayın lütfen... |
çarşı ve demirören arasında bi bağ olduğuna inanmak istemiyorum... |
çarşı bi bülten yayınlamıştı ve bu siteye kondu arkadaşım orda cevabını bulabilirsin.. |
Maalesef ÇarŞI Y.D.'nin yayın organına dönüşmüş ve kimliğini kaybetmiştir. |
allah topunun ....... versin kesin ve net konusuyorum |
carsi kimdir kardesim allah askina ya carsi eskiden besiktasin ruhani gucuydu ne olduda birsen somutlasmaya basladi carsi imzasi ile bildiriler yayinlaniyor carsinin bir sahibimi var yoksa carsinin sahibi besiktas taraftari degilmiydi yoksa benmi bunca senedir bunu yanlis biliyordum carsi ne zaman kurumsal bir grup olduda carsi imzasiyla bildiri yayinlamaya basladi bunlarin hepsi gosteriyorki 3 5 capulcu carsi adini sanki kurumsallastirip burdan rant elde etmeye calisiyor gibi bunu kimse goremiyormu yaw |
Demiroren- Carsi iliskisi SEVIYELI bir iliski -- ANLAYANA... |
doğru söze ne denir bukadar da sabredilmez...ÇaRŞı birinin malımı?? oraya gidenler bizler değilmiyiz...lütfen arkadaşlar...herkez haddini bilecek.... babanıda alll gittttttttttt ş.siz Y.d. |
bunu soylerken bile icim aciyor ama carsinin da suyu cikti |
çarşı grubunun inönü'Nün en güzel yerinde bedava kitleler halinde maçları seyretmesinin bir karşılığı tabii ki olacaktır... burada önemli ve bana göre üzücü olan nokta, çarşı grubunun böyle bir bedava maç izleme durumunun genel olarak beşiktaşlılar arasında kabul görmemesidir, bunun bariz bir kanıtını ortaya koymak çok da kolay değil ama elimizde 1-2 nüans var: bilgili yönetimi döneminde tamamen beşiktaş'ı kurumsallaştırma yolunun başlangıcında, bir kulübün en büyük gelirini oluşturacak olan statta değişik bir sisteme geçilip loca sayısını arttırma ve çarşı grubunu kale arkasına alma hamlesinin ardından çarşı'nın o dönemki yçnetime olan tavır değişikliği sonucu ekmeklerine yağ sürüldüğü bir ortamda edilen iğrenç küfürler sonucu yönetimin istifası, neydi buradaki bu kadar küfür edilebilecek ortamın oluşmasına sebep, ligin 2. yarısında gösterilen başarısız saha içi performansı mı yönetime ve başkana edilen küfürlerin nedeni, eğer bunu savunursanız sadece kendinizi avutmuş olursunuz, bu tamamen rant elde edemedikleri muhteşem bir yönetime kötü anı kollayarak yapılan bir saldırıydı, bunu birileri yaptırdı iddiası beni aşar, buna giremeyeceğim... diğer bir nüans ise evimde izlediğim ve hangisi olduğunu hatırlamadığım bir iç saha maçında, beşiktaşlı bir yöneticinin lig tv mikrofonlarına konuşurken verdiği şuna benzer bir demeç: "bugünkü maç için sadece 2-3 bin bilet sattık, bu rakam daha fazla olmalıydı vb.", bu konuşmanın sadece benim dikkatimi çeken kısmı, ilginç olan kısım da şu ki; o gün maçta tam 25 bin taraftar vardı, kaba bir hesapla sezon başı satılan kombine sayısını maksimum 12 bin olarak düşünsek, o günkü maçtaki satılan 3 bin bileti de koysak, bunu yanına en fazla 2-3 bin de olmamalı ya sponsorlara dağıtılan biletleri de koysak bu rakam 17-18 bini geçmez, ne oldu peki geri kalan 7-8 bin taraftara?.. bunlar ince şeyler ama çarşı'nın gösterdiği insanüstü destek çabası, yaptığı şovlar ve toplumsal konulara duyarlılığı gibi pozitif şeylerinin gölgesinde kalacak kadar ince olmamalı, aslolan beşiktaş'tır, gerisi teferruat, dünya üzerinde hiçbir taraftar grubu kulübün üstüne çıkamaz, ama bizde yeni stad projesi kısmen açıklandıktan sonra bile yan taraftaki lacalar kaldırılıp çarşı'ya ayrılsın gibi hayatımda duymadığım saçmalıkta laflar duymaya başladım, yok ya, zaten beşiktaş'ın yönetiminin, taraftara karşı yaptırım gücünüeline geçirmeden stad yapma işine girmesi saçmalıktan öteye gidemez, neyse çok uzadı, konunun özeti; artık bazı şeylerin farkına varma zamanı geldi de geçiyor bile... |
Çok güzel yazmışsın arkadaşım , kapalının ortasını işgal eden bir kaç alkolik ve madde bağımlısı kendini çarşının sahini yaptı işleri güçleri demirörene yalakalık . Şahsen bende çarşı nın demirörene ses çıkarmamasını eleştirdiğim için forzadan süresiz uzaklaştırıldım. |
Yorumsuz ... |
çArşı kadar başınıza taş düşsün..çArşı'yı ağzınıza aldığınızda destur çekin.. |
neden hiç tepki olmaz bende anlamam demirören amcalarından para mı alıyorlar artık bu geliyo akla kaç sene oldu kulüp batacak beşiktaşın cesur kalbi nereedeee? ? ? |
Ne yazık ki manisa maçı öncesi forzabesiktasın forum sayfası kapatılıyor. insanların orada manisa maçında koyacakları tepkileri konuşmasından korktular. Bir beşiktaşlı olarak içim acıyor.Oysa biz çarşıyla ne çok övünürdük zamanında. ÇARŞI HER ŞEYE KARŞI AMA Y.D'YE DEĞİL. Evet seneye bize kahır düştü.Çarşıyada gazetelerde manşetler düştü. ya BEŞİKTAŞ! BEŞİKTAŞLI! |
evet forza kapandı bugün y.d. alehine olan bütün topikleri de sildiler zaten nedense abiler destek diyo manisa maçında olaylar çıkabilir taraftarda bölünme var gibi y.d. istifa diye bağıranlar olacaktır mutlaka ve tabi onları susturmak isteyenler de!!!! |
çArşıda bizim, çArşılıda biziz... içimizde Y.D ni sevenlerde var sevmeyenler de... bunu çArşılı veya beşiktaşlı olarak ayırmak doğru değil... |
Nerden biliyorsunuz abiler desteklediğini nerden hiç yüz yüze veya onların tavırlarını nerden biliyorsunuz?Yıldırım Demirören sağolsun başarmakta taraftarı 2 ye bölmekte,ve buna kanan taraftarımıza da helal olsun tek gözle bakan taraftarımıza gerçekten helal olsun.Eğer çArşı gibi canlar verilmiş bir kültüre soyut varlığa laf eden olursa karşısında devamlı dururum.Ben çArşı olmadığım halde! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Herkez çArşı olamaz! Abilerimizin yazılarını okuyunda çArşı yı bugün buralara getirirken neler yapmış neler etmiş ve sonra da biz ne yapmışız da ortada çArşı olarak gezecez! |
[quote=uMuT TaCiRi;663946]Eğer bilmiyorsanız boş yere tartışmaya gerek yok değil mi?Ben en çok istifa etsin diyenlerdenim ama yerine kim gelecek muhalefet yok ortada klubü kim yönetecek?Ben çArşı değilim çArşı olamam ben bu değeri üstüme taşımaya cüret gösteremiyorum.Zaten sorun bu değil mi önüne gelen çarşı poları tişörtleri giyiyor ama birşey yapıyor kendini yüceltmek isterken güçlü göstermek isterken çArşı'yı küçük düşürüyor. Herkez çArşı olamaz! Abilerimizin yazılarını okuyunda çArşı yı bugün buralara getirirken neler yapmış neler etmiş ve sonra da biz ne yapmışız da ortada çArşı olacak gezecez![/quote peki bu nereye kadar devam edecek şimdi olmayan muhalefet 2010'da mı olacak???ciddi soruyorum bunu artık harekete geçme vakti y.d.şu an gitsin gelecek biri mutlaka olur sahipsiz kalmayız ve daha az şey kaybetmiş oluruz. |
Amaçlar için kullanılan, ÇARŞI’yı araç yapmak isteyenlere hayır… YENİDEN HEP BİRLİKTE NİCE SEVGİ DOLU DOSTLARLA BEŞİKTAŞ İÇİN İLERİ… BAYRAĞIMIZ, BEŞİKTAŞ ŞİARIMIZ, BEŞİKTAŞ YÜREĞİMİZ, BEŞİKTAŞ BİZ, BEŞİKTAŞIZ BEŞİKTAŞ, BİZİZ ÇARŞI Ne güzel bir söz,ne güzel bir deyim,Çarşı üzerine yapılan spekülasyonlara,hayatı yaşayanlarca verilmiş bir cevap.Bakıyorum sitelerde Çarşı hakkında birileri ileri geri konuşma hakkını kendinde bulabiliyor,insan eleştirebilir sorabilir ama itham edecek şekilde sorup sorguluyamaz.Çarşı adına hareket eden,Beşiktaş tribünlerini temsil edenler de nihayetinde insan,hata herkes içindir,herkes hata yapabilir,eksik davranabilir,yanlış yapabilir.Ama bu asla geneli veya yanış yapan kişinin tüm yaptıklarını unutturup bağlamaz. Bu aşşağıdaki yazı çArşı'yı buraya getirenlerden 2 abimiz ile maç sırasındaki konuşmaları Özer Özçetin-yumurtakafa yılmaz (Yılmaz Yılgın) Maç sırasında Yılmazla bir ufak sohbet ettik,abi dedi Çarşı Bir Ruhtur olmayanda anlamayanda yaşamayanda zaten yoktur...... Ne güzel bir söz,ne güzel bir deyim,Çarşı üzerine yapılan spekülasyonlara,hayatı yaşayanlarca verilmiş bir cevap.Bakıyorum sitelerde Çarşı hakkında birileri ileri geri konuşma hakkını kendinde bulabiliyor,insan eleştirebilir sorabilir ama itham edecek şekilde sorup sorguluyamaz.Çarşı adına hareket eden,Beşiktaş tribünlerini temsil edenler de nihayetinde insan,hata herkes içindir,herkes hata yapabilir,eksik davranabilir,yanlış yapabilir.Ama bu asla geneli veya yanış yapan kişinin tüm yaptıklarını unutturup bağlamaz. Bizler Forza Beşiktaş Dergisini çıkardığımızda,şu anda bilumum sitelerde yazan ve Çarşıya laf söyleyenlere karşı durarak prim yapmak isteyenlerin o süreçteki yaklaşımlarını da gördük biliyoruz.Bugün Çarşıyı savunan konumda bulunan[ki savunmaya ihtiyacı yoktur] bir çok kişi bizim o hareketimize gülmüş ilerledikçe kıskanmış arrdından utanarak yanımıza bile gelememişti. Bugün de zor bir süreçten geçen,federasyonun emir erlerince katledilen,futbol borsasının direktifleriye fb gs kapışmasına kurban edilen bir camianın tek dik duran gücü Çarşı yıpratılmak isteniyor.Biliyorlar ki onların oyununu bozacak ve hesap soracak tek güç Beşiktaş taraftarıdır.Yönetim menejer gelip geçicidir ve teferruattır.Canı yana ama hesabı soracak olan da taraftardır.O nedenle taraftarı dağıtmak bölmek bertaraf etmk için endüstriyel canavar hareket halindedir. Dün tribünleri gördük,protestolard kimse müdahale tmedi,ben orada Alen Cem Yılmaz Ayhan ve Harunla birlikteydim,bir ara ben dedim yeter artık...Takıma da destek gerekli,neticede canı yanan biz oluyoruz,amigolar şimdi bu tür tezahürata yönlendirsek diyecekler ki,bakın tepkileri susturmak için olayı nereye çeviriyorlar.O an hak verdim Alen ve Haruna.HHani Kapalı satılmıştı,numaralıya laf atıldığı zaman ilk önce Cem ve ben tribüne döndüm,ne yapıyorsunuz onlar da bizim arkadaşımız onlar da Beşiktaşlı diye. Evet tepki olmalıydı,dozajı da normaldi,bir iki kez aşağılayacı kelimelrle tezahürata kalkışıldı susturduk taraftarı,haklı iken haksız konuma düşmeyin diye. Madem Kapalı ve Çarşı satılmıştı,o zaman dünkü tepkiler neyin neyisdi,numaralıya hakaret edenler müdahale neydi. Dha yaşı Çarşının kurulduğu yıllrda 3-5 olan,sabahlamaları ondan bundan duyan gençler bile tribüne laf atıyor yazıyor çiziyor.Beşiktaşın kavgası sokaklarda tribünlerde deplsamanlarda spor segilerde verilirken evlerinde güvenli saatleri bekleyip ardından maça gelenler de dil uzatmaya çalışıyor,ayıptır... Beşiktaşa ve Beşiktaşlıya saygısı olanlar,taraftara bir kelam bile etmemeli,edemez.Evet tepki saati ve zamanı gecikmiştir,belki daha önceleri yazdığım gibi ilk emirde federasyon 5 hafta önce protesto yemeliydi,Yönetime ve Başkana tribün tepkisinden önce bir şekilde ulaşıp çok önceleri bir şeyler söylenseydi.Neticede Beşiktaş taraftarı dün bir duruş göstermiştir,bu duruş ruhun yansımasıdır.Ama ruhu taşıyan bilir olmayanda da yoktur,olamayacaktır.Dün Dergiyi ardından derneği kıskananlar ,bugün neyi çekemiyor iş bellidir.Kendi hataları ile 8 yıldır görev verdikleri yönetimleri camianın başına tebelleş edenler bunun vebalini taraftarda arayamaz |
arkadaşlar hanginiz forum.forzabesiktas.com'a üyesiniz orda yıldırım demirören istifa die bi tpic varo topic düne kadar kaç sayfa oldu biliyomusunuz 256 sayfa oldu sona çarşı tepki göstermio dionuz kaç haftadır stadımızda maç oynatmadılar oynatsalardı tepkinin allahını görürdünüz |
çarşıya laf etmeyin arkadaşlar serdar bilgiliye küfrü çarşı etti ama bunu y.d ettirdi diyen hawadan sudan sıkıyo demektir.böyle bişey KESİNLİKLE YOK buna herkes inanabilr... ama şu anda çarşı nın y.d. e tepki göstermemesine bişey diyemem..ama o olayı karıştırmayın. |
bu adam gitmez abi yüzsüz |
Demirören = Başarısızlık+Hüsran+Rezillik+Tükürdüğünü Yalamak+Yüzsülük... |
sanki bu stad da carsi dan baska seyirci yokmus gibi herseyi carsidan bekliyoruz. diger tribünler bagirsa yine yeter. bu arada ben 2 sene önce besiktas ankaragücü macina gittim. yeni acik ta maca 2 saat kala girip bekledik. macin baslamasina 5 dk. kala "carsi tribünü" nde bos denilebilecek kadar az sayida seyirci vardi. ama 5-10 dakika icinde bütün tribün doldu. yani kimse bu adamlarin belesten girdigini inkar etmesin. tabi pindikleri dali kesecek halleri de yok herhalde ses cikarmiyorlar. benim dikkatimi ceken bir diger konu ise: besiktas tribünlerinde mac seyretmekten cok kendini eylendirmeye, stres atmaya, kavga cikarmaya, millete satasmaya gelen ve futobl dan ne anlayan ne de ilgilenen kisiler var. bunlar geldigi sürece birseyler degismez. |
Çarşı grubu bile Y.Demirören arasında ilişki kuran adamda Art niyet ararım !!!!! |
Alıntı:
yeter ulAn!.. |
Türkiye`de Saat: 12:58 . |