![]() |
Gökhan Zan vedalaştı Dünkü maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Gökhan Zan'ın dönüş yolculuğunda birçok arkadaşıyla vedalaşması dikkat çekti Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen Gökhan Zan, dün gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Milli futbolcu, ligin son haftasında İnönü Stadı'ndaki Manisaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Sözleşmesi sona eren ve henüz görüşmelere başlanmayan Gökhan, belki de Beşiktaş formasıyla son maçına, dün Ankaragücü karşısında çıktı. Gökhan'ın Ankara dönüşünde birçok takım arakadaşıyla vedaşlaştığı gözlendi. Yıldız futbolcuya İngiltere'den teklifler olduğu iddia ediliyor... |
maç başına anlaşmakta fayda var |
Gökhan Zan bence bu sene Ibrahim Üzülmez kadar olmasa bile defansda zaaflerimizin en büyük nedenlerinden biriydi. ingiliz takimlarina transfer olabilecegini hic zannetmiyorum bu seneki performansi ile hayal bile edemez, ama bence kalmasinda yarar var bir sene daha sans verilebilir bizim yönetimin yapacagi tansferlere zaten güvenmek güc birde alacaklari adam Gordon gibi cikarsa hic olmazsa iyi kötü Gökhan´la idare ederiz belki toparlar kendisini.:rofl::rofl: 2010 daha 1yil 7ay 26 gün var sabret Kara Kartal sabret |
illede mac basi inadina mac basi onun haricindeki herturlu imza besiktasa zarar olur mac basina anlassinlar |
Gokhan Zan kesinlikle turkiyenin en iyi stoperlerinden birisidir bu sezon cok sanssizlik yasadi ama kesinlikle besiktasta kalmalidir. |
bence kalmali |
bence kalmalı!!! |
kalmalı ama o bazı şeyleri düşünmüş gibi bilemiyorum... |
Gitmesi gerekiosa giderr.Duygusallığa yer yoq |
bencede kalmalı faydası oluyordu... |
EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞ giderse gitsin sanki kim bilir kimm hemen gitsin 1 dk durmasın gökhan c(z)am |
ya abi kartalhaber.com'da yazan ne varsa hep kolpa ya inanmayin böyle yazilara kaynak yok bisey yok adam oturdugu yerden haber yaziyor!!!! |
maç başı oynacaksa kalsın bence |
Türkiye şartları altında iyi bir stoper olabilir, ama büyük bir takımda oynayacak oyuncu böyle olmamalı.Hadi Sevret gibi sürekliliği olsa bir nebze anlarım, ama öyle değilki.5 maç var, 4 maç yok adam...Bir büyük takımın stoperi 34 maçın en azından 30'unda oynamalıdır...Onun için G.Zan illa takımda kalacaksa, maç başına anlaşılmalıdır.Eğer kabul etmezse de kapıyı gösterirsin!.. |
yolu açık olsun |
bence gökhan zan gibi defans kalmalı... savunmamızda yanına bir yabancı alınırsa birlikte güzel iş yapar.. |
Gordonlara para vermek yerine gökhanı tercih ederim. |
Bencede maç başına anlaşsınlar adam bir var bir yok varlığıyla yokluğu aynı milli takıma gelince turp gibi anlamadım |
ya sakatlık bir kişinin başına çok gelirmi korkuyorum bench te sakatlanacak diye gökhan kasında ona güvenilip kadro yapılmaz bide 2 sezondur fbye yenilmemezin en büyük sebebi geçen sene kezmanı kacırdı bu sene kendinden 30 cm kısa herife kafa vurdurdu |
kalmalı dicem çoktan gönderilmiş . |
Bence de kalmalı ama maç başına anlaşılmalı.. Sezonun yarısından çoğunda oynamıyor adam saktlıktan... |
kalmak istiyorsa kendini toparlamali |
gökhan zan çok sakatlanıyor evet ama oynadığı maçlardada beşiktaşa katkısı gözardı edilemez..türkiyedeki savunma bozukluğundaki en iyi stoperlerden birisi..maç başı anlaşma yapılarak takımda kalması sağlanmalı.. |
maç bası olmassa gönderelim gitsin |
Maç başına hayatta anlaşmaz bence. Aryıca garanti para verilecek bir adam değil ama o kadar çok gerksiz oyuncuya garanti paralar veriyoruz ki... |
Gökhan Zan`nin yerine PAF`dan birini alsaydik, kesin Sampiyon olurduk. Ben yeni Sezon`a Gökhan Zan`nin ipi ile Kuyuya inmek istemezdim. Mac basina ben sadece Sergen`e teklifte götürürüm, onun yeri baska oldugu icin, yoksa kimseye özel Muamele hakki tanimam. Gökhan Zan`a güvenipte Avrupa Maclarina da cikilmaz. Yetenek mi yok su Ülke de, arastir bul Kardesim. Bunlar Besiktas`i Babasinin Ciftligi mi saniyor ne?! :thumpdown: Istikrari böyle Oyuncularla yakalamak imkansiz, Oyuncu dedigin kendine biraz dikkat da etmesini bilecek. Bügüne kadar Futbol oynamasak, harbiden yiyecegiz bu Numaralari... |
maçbaşına anlaşılmalı yoksa gitsin |
maç başına anlaşılmalı yoksa gitsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
Teklif biraz gec geldi yoksa sartsiz kabul ederdim :flowers: Ama Gökhan Zan oynamadigi halde Milli Takima cagriliyor, bence kendini isine vermiyor. Kac senedir Besiktas Formasi tasiyor, ama sorumluluk almasini bilmiyor. Ya Kaleci Lider olacak, ya Defans`in Patronu, yoksa o Takimdan hayir gelmez. Bizim eski 10 Numaralar gibi, misal Hagi gibi orta sahada Generalik yapan Lider Oyuncumuz yok, bunu kapatacak biri olmali. Delgado`nun Futboluna sözüm yok, ama Lider olmasi icin Formayi biraz daha tasimasi gerekir, daha yeni sayilir. |
iyi bi futbolcuu türkiyeinn enlerinden bu sezon sanssızlık falan yaşadı maç başı anlaşılmalı mutlaka kalmalı |
vedalaşmasının nedeni tedavi için gitmesi sanırım gökhanın ayrılacağını sanmıyorum... |
yüzde bi milyonn KALMALII... |
lig sonuna yaklaşıldıkça çıkar dedikodular,kalsa iyi olur.. |
gitmez yha o futbolcunun yerine beşiktaştan gidecek başka futbolcu var bence bu dönem şansızlık yakasını bırakmadı onu kalması taraftarıyım eğer böle bi olay varsa |
bence gitmez. |
Gökhan Zan çapında bir yabancı futbolcunun maliyetini düşünelim..Gordonun 2 milyon olduğu yerde onun değeri en az 7-8 milyon eder..Peki o kalitede yerli futbolcu varmı? Olsa milli takımda Gökhan Zan olmazdı..Hakkı verilmeli ve klüpte tutulmalı.. |
bencede kalmali adam sakatlaniyor ye ic yat para nasil olsa cepte diyerek ama mac basina anlasmali o zaman görelim |
Türkiye`de Saat: 14:17 . |