![]() |
Önümüzdeki sezon protesto yapılmayacak!! Kasimpaşa stadına ancak çarşı sığar buda demektirki yönetim bedava bilet dağıtacağından tüm stad başkanın ve yönetimin güdümünde olacak ve önümüzdeki sezonda başkan alehinde hiçbir protesto yapılmayacak.Peki geride kalan milyonlarca Beşiktaşlının isyanını kim dile getirecek arkadaşlar sizlere soruyorum??? |
Kardeşim çarşı çarşı diye tutturdunuz.Madem başkanın istifa etmesini istiyorsun.Gidersin kongreye bağırır çağırırsın.Klübe yürürsün.Herşeyin kolayına kaçmak kolay.Herkes görevini yapsın.Başkan adayımı var ortada da istifa diyorsun.2010 a kadar bu adam burda.Daha ne konuşuyorsun.Ayıp ya Madem isyanın var gel inönüye manisa maçında bağır istifa diye. |
İnönüye her maç gidiyorum neredeyse ama gördüğüm şuki çarşı resmen başkanın paralı askerleri olmuş.Sivas maçına neden çarşıdan çoğu kişi gelmedi sanıyorsunuz? Çünkü o maçda artık çoğu kişi patladı ve protesto yapılacaktı çarşıda bu işin içinde olupda ekmeğinden olmamak içinde maça gelmedi.Gerçek Beşiktaşlı olupta parayla pulla işi olmayan taraftar isyanını gösterdi.Kimse bana çarşıyı başkanı savunmasın.Kimin ne olduğunu herkes biliyor.Belki bir konuda haklısınız ortaya çıkacak adam gibi adamda yok ama kim gelirse gelsin Beşiktaşın geleceğini ipotek altına alan bu başkandan daha iyi olacaktır.. |
sivas maçına tam kadro abilerimiz tribündeydi ne maval okuyorsun sen......... |
manisa macinda görecem carsi gurubunu. eyer gikini cikarmazlarsa allah topunun ........... dicem |
stadı çekirdekçiler basacak desenize yine . ama tepki olur olmaz değil saha dışında olur yine olur . |
cok basit ordada cok muhazzam bir beleş tepe var oraya gelen gurup staddan fazla yer alır buda demek oluyorki bedava mac seyredecez ve istediğimizi duyurabileceğiz protestonun alası ordan yapılır zaten |
Alıntı:
demek öyle..abilerin fener maçında neredeydi.? diye sormazlarmı sana... |
Alıntı:
O abilerinizin yüzünden kulüp bu rezil halde !!!!!!!!!!! |
arkadaslar, carsi marsi bosverin yaa. stad 32000 kisilik, carsi bagirmazsa bagirmasin, geriye kalan binlerce besiktasli yönetime hakettigi dersi versin bir zahmet. gelemeyenlerin yerinede 2 kat daha cok bagirsin herkes. |
Türkiye`de Saat: 22:35 . |