![]() |
Sinan Engin’den ‘Öz eleştiri’ geldi BEŞİKTAŞ Genel Menajeri Sinan Engin, zor maçları kazandıklarını, ancak kesin kazanacaklarına inandıkları maçlarda puan kayıpları verdiklerini söyledi. Gelecek sezon doğru yerlere doğru transferler yapacaklarını belirten Engin, “Beşiktaş taraftarından ve camiasından çok özür diliyoruz. Ligdeki yer bize yakışmadı. Gelecek sezon Beşiktaş’a yakışan bir futbol ortaya koyacak futbolcular alacağız” diye konuştu. |
dön dolaş aynı şey . yanlış mı atırlıyorum sayın sinan engin acaba bu açıklamaları geçen sezonlarda da yapmamışmıydı . ne kolay iş vallahi he ohh menejar olmak varmış . sezonu hüsranla kapatın . neymiş taraftarlardan özür diliyoruz . ya bıraksana kime inandırmaya çalışıyorsun . bu sözler kime. kimin yutmasını bekliyorsunuz artık bu sözleri yutan bir ALLAH ın kulunu tanımıyorum . yutan varsada BJK li değildir zati . . yeter artık ulan soğudum iyice beşiktaş aşkından soğuyorum . . birileriniz gitmeli artık . kelle lazım bize . sayın başkan gitmeli . sinan engin kalmalı fakat başkan ile işbirliği içersinde olmamalı . 100.yılımızda bağımsız çalışıyordu sinan engin yine aynısını yapmalı . |
geçen sene sinan engin yoktu veysel :D |
eski tas eski hamam.her sezon sonunda aynı laflar.ulan utanın ya 12 -13 yılda topu topu 2 şampiyonluk var.artık esamemiz okunmaz oldu.ya adam gibi işler yapın ya da defolup gidin. |
Alıntı:
|
sezon sonu klasikleri..bunlardan toplama albüm yapsınlar tekrar tekrar yorulmasınlar sezon sonunda piyasaya sürsünler.. |
Hedef saptırma yöntemlerine yine başladılar.... |
bombalama sinan bombala eyy kocum benim |
Türkiye`de Saat: 07:47 . |