![]() |
Son 5 yılın en iyisi! Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, takımımızda son 5 yılın en başarılı hocası oldu Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, siyah-beyazlı kulüpte son 5 sezonun en başarılı hocası oldu. Sezon başında büyük bir risk alarak başkan Yıldırım Demirören'in takımın başına getirdiği Sağlam ilk sezonunda 33 lig maçında topladığı 70 puanla son 5 sezonun en başarılı teknik adamı olarak sivrildi. 2002-2003 sezonunda 85 puanla şampiyon olan Beşiktaş daha sonraki sezonlarda hep 70 puanın altında kalmıştı. Kartal 2003-2004 sezonunda 33. haftada 62, 2004- 2005 sezonunda 33 haftada 68 puan, 2005- 2006 sezonda 33 haftada 51 ve geçen sezonda 33 haftada Tigana'yla 61 puan toplamıştı. UEFA İÇİN PARMAK HESABI Puan olarak 5 sezonun en iyi ismi olan Sağlam ile Beşiktaş yönetimi önümüzdeki sezon da yola devam kararı almıştı. Bu arada Beşiktaş UEFA Kupası için parmak hesabı yapmaya başladı. Kartal, Vestel'i yener Sivas'ta puan kaybederse, UEFA vizesi gelecek. Ya da Beşiktaş, Sivas'ın attığından 4 fazlasını atarsa, yine UEFA Kupası'nın yolunu tutacak. KUPASI YOK AMA... Sezonu kupasız kapatan Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam ilk yılında somut bir başarı elde edemedi fakat rakamlarda ön plana çıktı. Beşiktaş geçen sezon Tigana ile Süper Kupa ve Türkiye Kupası'nı kazanmıştı. Kartal, Şampiyonlar Ligi vizesini de almıştı. Bu sezon ise Beşiktaş'ın Avrupa macerası son Vestel Manisa maçı sonrası netlik kazanacak. Kartal ya İntertoto'ya gidecek ya da UEFA Kupası'na... Kaynak: Sabah |
işallah daha başarılı seneler geçirirz ertuğrul hocayla. |
daha iyi olacak bu takım... |
yonetim yanlis yapmazsa iki iyi adam alsin seneye sampiyon bu takim herkez gorecek |
Dikkat edinde rakamlar sizi aldatmasin. Hiç de iyi bir sezon degildi.. |
haydi bakalım başlangıç kötünün iyisi bundan sonra daha iyisi olur inş. |
puan aldık da sonuç olarak 4.olduk ve ne kupa var ne bişi tiganadan daha kötü etti bu ertuğrul takımı |
Bu rezil tabloda kötünün iyisi bence Ertuğrul hoca.. :( |
O puan 70 değil 80'de olabilirdi belki, bazı engellerle karşılaşmasaydık tabii...Geçen sene 70 puanla şampiyon olunmuştu, ama bu sene 79 yapan oluyor, 10 puan artmış yani...Anadolu takımları çok kötüydü bu sene, büyüklere fazla çelme atamadılar, ondan dolayı kaynaklanıyor herhal...Bu sene 73 puan alıp İnter Toto'ya gitme ihtimalimiz varken, geçen sene 61 puanla şampiyonlar ligine gitmiştik.Bu kadar fark var yani geçen seneylen arada!.. |
:D onun kaldıgı kadar diğerleride kalsaydı cok daha farklı yerde olurdu kötüler bile ilk 2 nin içinde bitirip en azından 1 kupayla kapatıyolardı başarıya bakın ne başarı ama :D |
vallah toplanan puanlar doyurmuyor insani ya kupa yada sampiyonlar ligi*'ne katilmak önemli gerisi trasss |
Ben puani falan anlamam kardesim.Tamam bu sene bizim sampyionluk serefsizce oyunlar yüzünden en serefsiz takima gitti amma velakin ben busene agiz tadiyla bir tek mac izlemedim onu bilir onu söylerim.. |
ilerle ertugrul hoca kim tutar seni. ama hocam adam akili transer yaptir |
ertuğrul hoca en az 1 yıldaha kalması lazım bu kesin ben hocayı başarılı buluyorum hataları yokmu tabiki var ama onları düzeltecektir ben kendisine güveniyorum.. |
doğru transferlerle zaferlere gideriz |
Türkiye`de Saat: 16:03 . |