![]() |
ALEN BIRAK LAPORTAYI MORINHOYU!Tüpçü gitsin Yüzyılınb yönetimi ve profesyonelleri gelsin bu takın avrupada fırtına gibi eser. Yazıklar olsun. Şu an bu yönetimi prostesto etmeyen beşiktaş hainidir.Çarşıda umuyorum kalbimiz olarak bize eşlik edecektir. |
Camia içindeki kan emicileri, Sırtlanları, Dedikoducuları, Beşiktaş'tan ekmek yedikleri halde ihanet edenleri, Ben önce gazeteciyim sonra Beşiktaş'lıyım diyerek coğrafya neyse ona ayak uyduranları, Elinde yağdanlıkla dolaşanları, Kendi Beşiktaşımı kuracağım diye, Beşiktaş için birleşmekten kaçan yönetici adayları, Senelerdir süre gelen başarısızlığın, camia içindeki adamcılık ve benim adamım iktidar olsun düşüncelerini, Hala anlamazsan..... Oturunda şu alen abinin yazdıgı su cümleleri ne anlatmak istediklerini iyice okuyun .. |
Alıntı:
Alen böyle para uğruna demirörene ses çıkarmazken bu taraftarlarda bişey yapamaz abi , allah sonumuzu hayretsin. |
Alıntı:
alen abiyi benden daha iyi tanırsın ewt kac kere oturup konustun acaba :) bence sen önce alen abi hakkında adam gibi oturup konusmasını ögren .. ! bu abiler 90 95 yıllarında besiktas icin canını ortaya koydular 3 kurus icin mi yönetimi desteklicekler hadi ordan ! .. |
Alıntı:
Bana akıl vereceğine senden büyüğüne adam gibi konuşmayı öğren . senden iyi bilirim aleni evet çok faydaları oldu kulübe ama şu an zarar veriyor demiröreni üç kuruş için destekleyerek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
KES SESİNİ OTUR OTURDUĞUN YERE , SEN DAHA ANANIN KARNINDAYKEN BİZ STADDAYDIK . 3 SENEDİR TÜRKİYEDE DEĞİLİZ ORTALIK ARTİST DOLMUŞ . SEN GİT ALEN ABİN GELSİN KARŞIMA ONUN YÜZÜNE DE SÖYLERİM , ŞU AN ZARAR VERİYOR KULÜBE MENFAATİ İÇİN . Bu yazısı da bunun kanıtı . |
burada kimse alen kardesimizin dusmani degil.fakat yazilanlar o kadar ustu kapali ki.tamam biliyoruz ki alen siir sever bizde az dinlemedik.:) fakat daha acik sekilde yazsa dusuncelerini fena mi olur.demirorene destek mi ciktin yoksa artik yeter mi diyorsun alen. taraftar artik bir sonuc bekliyor. |
alen kardesim bu yaziyi bizler kavga edelim diye yazmadi.kavga etmeyin birbirinizle. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:07 . |