![]() |
Bobo el salladı Brezilyalı futbolcuya gelen transfer talepleri artınca menajeri İstanbul’a çağırıldı BeŞiktaŞ’In tarihine, “En çok gol atan yabancı” olarak geçen Brezilyalı için Marsilya, Rubin Kazan, CSKA Moskova, Bordeaux ve St. Etienne gibi kulüplerin Kartal’ın kapsını çalması üzerine yönetim, Brezilyalı oyuncunun menajeri Marcello’yu İstanbul’a getirdi. Yönetim, Bobo için en iyi teklifle gelen kuyübe görüşme için kapılarını ardına kadar açacak... Bu arada 31 Mayıs 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bobo ise gelen bu önerilerden, Fransız kulüplerine daha sıcak baktığı ve bunu menajerlerine ilettiği vurgulandı. |
yapmayın ya yapmayın göndermeyin boboyu ya yerine kimi alacaksınız kardeşim ya göndermeyin boboyu :( |
Kolpa medya kaale almıyor bu taraftar seni hadi başka kapıya. |
Gitmek için yanıp tutuşuyor bence bobo kalmasının faydası olmaz aklı avrupada. |
bobo gitmesinn... |
yalan haber...bobo burda mutluyum diye açıklama yapıp duruyo... |
valla medya zaten yalanci boboda ben besiktasta mutluyum diyor ortada tek sey kaliyor yonetimdeki acizler kafaya koymus boboyu satacaklar bu haberler bilincli yaptiriliyor bence bizim yonetim tarafindan gitmek istemeyen futbolcuyu ne diye satiyorsunuz dicekler bize diye |
bobo "ben burda iyiyim" diyo adamı zorla göndercek bu tüpçü... |
Yalan haber |
Offf ßoßo'mm qitMeSn yha lAzmm bize O..! |
Bobo dan artık fayda gelmez boşuna uğraşmayalım iyi bir fiyata satalım |
gidiyosa gitsin futbolcumu kalmadı sanki dünyada. |
nereye gidiyo yhaa açıklama yapıp duruyoya mutluyum diyee gitmesin:( |
Gitmesini bende her besiktasli gibi istemiyorum, ama ne yaziki o kararini vermis bir kere. Bize düsen onunla adam gibi vedalasip belki birgün yine gelir faydali olur gibi davranmak. Bobo icin her zaman kapimiz sonuna kadar acik olmali. Tesekkürler Bobo sana gidecegin yerde basarilar diliyorum. Ah birgün Demirören´de gidiyorum dese biz hergün bin kere defol diyecegimize!!:ridinghorse::ridinghorse: |
Gidene kadar inanmayın kardeşim medyanın palavraları habire yalan konuşuyorlar bizi bu hale düşüren de medya oldu zaten inanmayın |
Alıntı:
:) diyor ama gidecekk |
yapmayın gerçekten yaa.. 40 yılda bir bitane yıldızımız oldu onuda göndermeyin eger bu takım büyük takım olucaksa büyük oyuncular menfaat ugruna satılmamalı... |
Valla adam bütün röportajlarda ben burda mutluyum diyo bun ragmen bu kadar transfer haberi cikiyorsa sorumlu yönetimdir.Malum Baskanimiz Bobo yu satip üzerine de 2 milyon daha koyup Mehmet Topuz alcak ya bize. Bobo dan dah iyisini alabilirmiyiz ?Soru bu;cevabi ise hepimiz biliyoruz ;ALAMAYIZ ,o zaman neden elimizdeki en büyük silahi kaybedelim ki?? Beyler büyük düsünmenin zamani gelmedi mi daha? |
Türkiye`de Saat: 11:07 . |