![]() |
En talihsiz takım Beşiktaş En talihsiz takım Beşiktaş Sezon başında geldiği siyah- beyazlı takımda pek de iyi bir sezon geçirmeyen Hakan Arıkan, Beşiktaş için "en şanssız takım" yorumunu yaptı. Sezon boyunca birçok talihsizlik yaşadıklarını dile getiren genç file bekçisi, "Aleyhimize yapılan bunca hakem hatası sonrası bu noktada olmamız bile bence başarıdır" dedi. |
aman sizde hiç suç yok zaten. |
Alıntı:
|
ben buna hep inanırım zaten,beşiktaşın üzerinde hep bir şanssızlık vardır,top bizi sevmez,futbolun ilahları şampiyon olmamızı istemez,hakemler zaten ayrı bi alamet.Herşeye rağmen suçun yarısı da futbolcularda |
aman sen hic konusma kova kaleci 8-0 da hakemler suclu dimi |
kış kış cinler kış kış :D |
Evet Talihsiz.. Başta bi işten çakmayan yönetim ve ruhsuz olarak sadece para için oynayan sizler olduğu için bu takım talihsiz... |
hemende öyle oluyo zaten bi kılıf uyduru veriyorsunuz...sizin hiç suçunuz yok dimi...kova kaleci demek isterdim ama bnde bi kaleciyim seni gayet iyi anlaya biliyorum :):):) |
Alıntı:
|
maçalrda elinden toplar kaçı gitsin forvetlerin önüne uzat goller gelsn fener maçında ve liverppol maçında yaptıgın gibi sonra da gel utanmadan konuş çek git be kardeşim |
Türkiye`de Saat: 18:09 . |