![]() |
hemen işi abartırlar kaçar gibi gitmiş adam izin almış öyle gitmiş neresi kaçar gibi bunun. |
allah belasini versin bu yönetimin , eger boboyu satarlarsa hayatlarindaki en büyük salaklilarini yapmis olurlar 8 milyona satacaklar , o 8 milyonlada 4-5 oyuncu alirlar senye yine hüsran yine taninmamis acemi kalitesiz futbolcu alirlar eziklerden falan hatta ankaragüclü bebe yi düsünüyorlarmis bobonun yerine tam olur ha nobre + bebe kesin bizi sampiyon yapar nekadar öküz bir yönetim bu yaaaa anlamiyorum 2-3 sene daha oynatsalar boboyu 20-30 milyona satarlar ama yok 8 milyona 4-5 tane adam alacaklarya |
bobo giderse gol tıkanır.Beşktaş gelecek sezon şampiyon olmak istiyorsa bobo nun kalması lazım |
ahh ahh,yazıcak bişiler kalmıyo işte :) |
Alıntı:
|
gitmez abi bobo yaaa nie gitsin ki istanbul gibi şehirmi bulacak :D bi holsko bi de bobo wa saten para etcekk umarım gitmezzz |
hani beşiktaştayım daha uzun sene diodu . haber doğruysa ki inanmıyom . bu futbolcular nie paragöz oldular yha .azcık paraya satışa getiriyolar takımlarını . . |
inanmıyorum inanmak istemiyorum bobo satılmasın ya:mad: |
Alıntı:
|
hep yalan haberlerle basın nereye kadar gidecek acaba bu haberlere inanan kardeşlerimiz varmı acaba |
Türkiye`de Saat: 13:59 . |