![]() |
Gerald Asamoah -FC Schalke 04 bu adam süper gerçekten alınmalı . ama bu yönetimle değil . derhal değişmeli yönetim .acil oalrak . yoksa 08 dende ümitli değilim ben :@ liste için sağol güzel bir konu olmuş :) |
adaş öncelikle hoş geldin bilgiler için teşekkürler.listedeki futbolculara gelince cannavaro ve cordoba defansımızı ucurur ama bu hayalden öteye gitmez. |
v.bouma - (bobo)henry camara) - (gordon)thuram + makelele |
arkadaslar bu oyunculardan bazıları simdiden baska takımlarla anlastı bile mesela malik fathi rusya da bir takımla anlastı.. Bu oyuncular sene basından biliniyordu sözlesmesi bitecek diye.. biz alamayız diyen türkiyeye tatile bile gelmez diyen arkadaslara bişi sorucam r. carlos nasıl geldi kezman anelka bunlar nasıl geldi.. parayı basın bakın nasıl geliyorlar fener bunu yaptı parayı bastı kıydı paraya aldı.. nekadar verimli oldukları tartısılır ona bişi diyemem ama gelmez denilecek adamlar türkiyeye geldi BEŞİKTAŞ ın ne eksiği war versinler parasını anlaşsınlar yıllık ücrete gelsin adamlar ricardinho 1.750 milyon euro aldı bizde yıllık garanti para bunlardan birine 2.5 3 milyon euro versen cok mu arkadaslar cok deil ama yönetim saolsun |
örnek veriyorum...ibrahim kaş;)... bizde değerlerimizi serbest bıraktığımız için bunları alcak para bulamıyoruz |
vesyel1903 ve shewa24 saolun arkadaslar aranızda olmaktan ,bu siteye üye olmaktan ve en önemlisi BEŞİKTAŞLI olmaktan cok mutluyum ve gururluyum.. gercekten buradaki oyuncuların bazıları suanda kontrat yenilemiş fln yada gitmiş olabilir en azından malik fathiyi dün duydum ama ben bir taraftar olarak bunları bu oyuncuların kontratlarının bitebileceğini buluyorumda bizim transfer komitemiz yönetimimiz niye bulamıyor niye bunlarda işimize yarayacak cok güzel adamlarla temasa geçilmiyorda gidip bosna hersekten fln ucuz oyuncu bakıyorlar.. ben bu listeyi gördüm ve cok üzüldüm sizlerinde bunu görüp en azından fikirlerinizi duymak istedim.. iyi ve kötü cewaplar önemli diil hepiniz saolun.. |
ya bizimkiler yine gider gordon tarzi bi beceriksiz bulur gelirler bos yere heveslenmeyin |
defansa coloccini yi alalım o adam çok iyi ;) avreupada daha çok boş adam var bonservisi ucuz olanlar da var ama bizim yönetimimiz diatta higuain gibi oyuncularla meşgul :D ............ yönetimi |
bebbe varken bizim yönetimin aklına bunları almak gelmez. |
2-3 takviye yapsak bnlardan harika olur ama neredeee |
Türkiye`de Saat: 05:18 . |