![]() |
4 yolcu var 4 yolcu var http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...atli0805bb.jpg Beşiktaş'ta gideceklerin listesi belirleniyor: M.Yozgatlı, Baki, Gordon, Higuain. 8.5.2008 Hedeflerinden uzaklaşan Beşiktaş’ta, fatura bekleneni veremeyen oyunculara kesiliyor. Fenerbahçe’den büyük umutlarla transfer edilen ancak hayal kırıklığı yaratan Mehmet Yozgatlı, gönderilecekler listesinin ilk sırasında... Yıllık 800 bin Euro alan gurbetçi futbolcunun menacerinden kulüp bulması istendi. Sözleşmesi sona eren Baki’yle de anlaşma yapılmayacak. Ayrıca bekleneni veremeyen Gordon’la yollar ayrılacak. Meksika’da kiralık olarak oynayan Higuain de gelecek yılın planlarında düşünülmüyor. |
dördününde gitmesi lazım hakikaten...benim tek üzüntüm mehmet yozgatlı...fenerden alınabilecek tek adam vardı ve beşiktaşta aldı ama talihsizlik yakasını bırakmadı adamın |
bence higuain bırakılmamalı arkadaslar kiralıkken cok ii maclar cıkarttığını gördüm 1 sene daha kiralık oynasın belki bizim işimize yarar daha genç biri çünkü |
transfer edilmeleri hataydı zaten. |
Higuain. Buarada bir soru işareti bu adam faydalı olabilirmi kalsamıki? |
bence Higuain da acele edilmemeli hic yoktan bebeden iyidir bea |
Higuain ve yozgatlı şans bulamadı ki hiç.Acele etmesek bunlar hakkında ii olur. |
tandoğanı unutmuşlar... |
Alıntı:
|
ya arkadas bunları alırken aklınız neredeydı sızın mılyonları sokaga attıktan sonramı aklınız basınıza gelıyor sızın anlamıyorum madem kotuydu nıye almadınız bunlara bır dur dıyen olmayakmı benım kartalımın parasını hangı hakla sokaga atarsınız sız yeter demek ıstıyorum artık yeter |
Türkiye`de Saat: 08:05 . |