![]() |
çarşı slm arkadaşlar anlayamadığım bi konu var ve bu da beni cok üzüyor. forza forum neden kapalı haberi olan var mı? giriş de güncelleme nedeniyle uzun bir süre kapalıyız diyor ve bu cümle bana pek inandırıcı gelmedi. çünkü bu hafta inönü de maçımız var ve taraftarımızın ortak hareket edebileceği tek maç. yönetimle kozlarımızı paylaşacağımız tek maç.. bu bana düşündürücü geldi yoksa çok mu olayı abarttım bilemiyorum.... |
tabikide öyle..forzada artık yönetim yanlısı olmuş..hadi geçmiş olsun |
Hay bin yaşa aynı şeyi ben yazacaktım.Tam manisa maçı öncesi protesto organizasyonlarına set çekilmek isteniyor sanırım.Merak ediyorum çarşının önd gelenlerinden birisi ne zaman çıkıp biz yönetim hakkında şöyle şöyle düşünüyoruz diyecek.... |
valla bu yönden hiç bakmamıştım olaya gerçekten enteresan . yetkili kişilerin siteye baktığını neler olduğunu herkes biliyor ..gerçekten düşündürücü . ? |
ne oldu beli hangi safda olacaklarini göstermis efendiler |
onlar yollarını çizmişler...yönetim yanlısı olmuşlar...taraftarların organize olmasına engel oluyorlar...ama protesto bence kaçınılaz...alayına İSYAN!!! |
mesele gayet açık. her şey fiyatını bulduğunda olanlar oluyor. Bu yönetim iş başında olduğu müddetçe sportif başarı hayal. mali yapımızda ki ve manevi yıkımlarda bonusu. AMA ÇARŞI GAZETELERDE BEŞİKTAŞ YERİNE MANŞET OLACAK YA SORUN YOK. |
bizim forumu da kaptirmayalim beyler bu tupcunun sagi solu belli olmaz |
Alıntı:
abi müthiş bir dönüş yaptı.haklısın ama besiktasforuma güveniyorum. |
Türkiye`de Saat: 02:19 . |