![]() |
İnönü Stadı'na müthiş teklifler İnönü Stadı'na hücum! http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...6_İNÖNÜ280.jpg Önümüzdeki ay yıkılıp, yerine 42 bin kişilik yeni bir stat yapılması planlanan İnönü için dünyaca ünlü birçok firma sponsor olmak istiyor. 9.5.2008 Önümüzdeki ay yıkılıp, yerine 42 bin kişilik yeni bir stat yapılması planlanan İnönü için dünyaca ünlü birçok firma sponsor olmak istiyor. Teklif yapmaya hazırlanan Vodafone, Allianz ve Emirates firmalarının, yap-işlet-devret modeline sıcak baktıkları belirtildi. Beşiktaş Kulübü’nün, yerli ve yabancı diğer teklifler için ay sonuna kadar bekleyip, daha sonra geniş kapsamlı bir toplantıyla son kararını vereceği ifade edildi. Bilindiği gibi Emirates Arsenal’in, Allianz da Bayern Münih’in yeni yapılan statlarına sponsor olmuştu. |
valla bu sponsorluklar iyi düşünülmeli kârlı çıkalım derken, zararlı çıkmayalım... |
hadi karşı olanlar . stad yapımına bu kadar sponsor var birde yeni stad olduğunda görün siz paraları . . |
en iyi parayı veren yaptırsın inşallah çok iyi paralar verirler kulübe hayırlısı neyse o olsun. |
hayırlısı olsun ! |
bi yanım çok güzel olucak diyor,diğer yanım bizim yonetim bu işin altındannasıl kalkacak diyor.. soru işareti doluyum :D |
Alıntı:
|
sponsor iyi hoşda sonrası hüsran olmasın |
????? hayırlısı gorelim bakalım |
Alıntı:
|
beşiktaşımız için hayırlı olan hangisi ise o olur inşallah |
bakiyorumda sponsorlara ne olduklarina, hepsi de yani iyi para verebilirler allianz: alman sigorta sirketi emirates: bildigim kadariyla seyahat sirketi vodafone: cep telefonu operatörü bence ücünle de olsun ya ne olmus?:D |
sozlesme bizim lehimize daha cok maddelerden olusmali belirli bir sure sonra stadi yapacak sponsor firma sadece reklam geliri aktarmali klube sponsor oldu diye klubun anahtari birakilmamali |
çok dikkat edilmeli zarara uğramak war bi de sponsor iiyi seçilmeli |
Kazanılacak parayı adam gibi kullanamadıktan sonra ne yapayım ben sponsoru... |
bu yönetimin yaptıgı hiç bişi basarı getirmicektir cok gec deil bugün tepki koyarsak hersey düzelecektir hiç deilse dier takımlara bas kaldıran klüp kimligimize geri döncegizdir inş bugün macta tepki konulur yoksa 2010 kadar basarıya ac ondan sonrada borcları silmekle urasıcaz gelen yönetimler bnları tamin etmek hiçde zor deil |
Alıntı:
|
yılan hikayesine döndu bu stad olayı |
bakalm para kazandırsın da |
benim kafayı karıştıran bir sey var haziran başında Hok sport bunu yapacak ama hala adamlardan bizle ilgili bir duyuru yok adamlar diğer takımların yapacağı stadların duyurularını bile yapmış düşünün.Biri bizi feci kekliyor gibi gelmeye başladı insallah yanılırımda başlarlar ama sanmıyorum bu yönetimimn bu işi yapacağını |
ulan demirören ve saz arkadaslari simdiye kadar herseyi yüzünüze gözünüze bulastirdiniz bari su stat isini doru yapinda yüzümüz birazcik olsun gülmeye baslasin yaw allah askina |
Sonuımuz ne olucak biizm |
kapalıya loca yapmasınlar yeter |
Alıntı:
aynen katılıyorum:congrats: |
YA BANA BİR KİŞİ BİZİM STAT NEDEN 42 BİN KİŞİLİK YAPIYORLAR neden45 degil bilen varya yazsın |
Alıntı:
Neyleyim ben stadı ya güzelim stadımızı kapalımızı yıkıyorlar .. o akustik o kutu burda yaşanan onca sey tarih oluyor yazık ! 45bin yapıpta napıcaksın doldurabilecekmisin hayır o zmn ne gerek var bizim stadımız bize yter .. ZTN BUGUNKİ MACTA BAGIRILDI COK "STADI YIKANIN ANASINI ......." DİYE YANİ DEMİRORENE :) |
Fenerbahçeleşmeyelimde ... |
Sponsorlar stadı yapacağı için 3-4 sene kulübün kasasına para girmeyecek staddan gelen gelirleri stadı yapan firma alacak parasını aldıktan sonra da sponsorluktan çekilecek veya arsenal in yaptığı gibi stadın adı mesela 10 sene vodafone arena stadı olarak kalacak. Yani bu işin karı felan bence olmaz adamlar ya 10 sene sponsor olacak adını dünyaya tanıtacak ya da 4-5 sene stadın gelirlerine ipotek altına alırlar. |
Hayırlısı icraatı görecez bakalım |
bu yönetime yüz milyon euro versen yine bir ise yaramaz bebe mebe diye adamlara harcarlar. vermesin kimse bunlara para daha iyi. sizlerden öyle nefret ediyorum ki yönetim olarak. süleyman seba nin oturdugu koltukta simdi demirören in oturmasi her besiktasli icin bir utanc kaynagi olmali. |
hayirlisi neyse o olsun bakalim gerci hep böyle diyerek kaybeden hep biz oluyoruz SEVDIM SENI BIR KERE BASKASINI SEVEMEM DELI DIYORLAR BANA DESINLER DEGISEMEM... |
hüsranla sonlanmsında nolursa olsun |
Türkiye`de Saat: 09:28 . |