![]() |
Ertuğrul hoca sen iyimisin sende mi şaşırdın |
yalandir bu haber be kardesim inanmiyorum bu haberlere ertugrulu sevmeyebilirsinizde hicbir iyi haberi yakistiramùayip her olumsuz haberdede bukadar sacmalanmaz arkadaslar yorumlariniza dikkat edin biraz |
basın amacına ulaşmış artık, ertuğrul sağlam'a "yıldız istemeyen, küçük düşünen, vizyonsuz" lakabını hem de kendi taraftarı tarafından takılmasını sağladı nihayet, ne diyelim vatana millete hayırlı olsun... |
Neden kalitesiz, kötü adamlar alıyoruz demiyorlarda uyum sorunu yaşadılar diolar..ona kızıyorum..Keşke Bebbe yi alsak da fos çıksa anlasalar hatalarını.. |
eyer bu haber dogruysa ertugrul derhal istifa etmeli. viziyonsuz sifatina gelince aldirsin 3 yildiz sildirsin bu lekeyi bukadar basit bea |
bebbe tam bir kaos oldu kulüpte |
Alıntı:
körle yatan şaşı kalkar ustaaaa.... |
turkiyeden alınabilecek sadece 2 yabancı oyuncu war gerci 1 i turk oldu ; yattara,k.pasalı dessire |
küçük beyinler büyük düşünemez büyük takımda bu beyinlerle büyük olamaz rıza çalımbayda küçük beyiniyle BÜYÜK BEŞİKTAŞ ı şaha kaldıracaktı 3. sınıf futbolcuları doldurdu takıma şimdide bunlar aynısını yapıyor yönetim hocanızıda alın gidin BÜYÜK BEŞİKTAŞ'ın önünü açın (sinan engin sende dahilsin) tabii beşiktaşı seviyorsanız |
transferler istediğine değinen Sağlam, "Beşiktaş’ı iki yıl içinde Avrupa’nın en çok konuşulan ekibi haline getirmeyi istiyorum.'' Zaten Awrupada çok konuşulduk 8-0 ve Del Bosque davalarından sonra |
Türkiye`de Saat: 23:15 . |