![]() |
Topçu 'dan yalanlama Beşiktaş Takımının Antrenörü Mutlu Topçu, tesislere ziyarete gelen birinin, transfer edilecek bir futbolcu gibi gösterilmesi ve bu haberlerde adının da geçmesinden üzüntü duyduğunu söyledi. Mutlu Topçu, yaptığı açıklamada, ''Tesislerimizde ziyaretimize gelen Abdülmuttalip Karagöz adlı kişinin, transfer edilecek futbolcu gibi gösterilip, adımın da bu tip asılsız haberler içinde yer almasından büyük üzüntü duymaktayım. Değerli spor kamuoyunun, bu tip gerçek dışı haberlere itibar etmemesini rica ederim'' dedi. Ligtv |
bu basin iyce havaya girdi durmadan bizimle dalga geciyor artik böyle haberleri buraya tasimayalim sadece biz durmadan biribirimize giriyoruz... |
çok şükür allahım yalanmış |
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaan nnnnnnnnnnnnncccccccccccccccccccıııııııııııııııııı ıı basın ha ben o topikte yazmıştım adamın elinde kestane şekeri var ziyarete gelmediyse doğru demiştim şebek lig tv benim kadar düşünememiş |
gerçekten böyle gazetecelik olmaz |
Resmen dalga geçiyorlar bizimle ... Serefsizler |
ne bekliyorsunuz ki, kendi taraftarımız bilip bilmeden, sadece gaza gelerek teknik heyeti yıldız düşmanlığı ve vizyonsuzlukla itham ederse basın da bu kozu kaçıracak değil ya... |
taraftar ve serefsiz kolot yuzunden ertugrul hocayi iyice ti ye almaya basladi basin yaziklar olsun |
Medya allah belanizi versin başka ne diyeyim |
yalan oldugu her halinden belli adam güvenliğe biri için geldigini söylüyor cantası var belli antremandan cıkmıs elinde poşeti var belli bi hediye almıs , basından salağın biri adını soruyo cocuga oda söylüyo bu kadar yani serefsiz basın |
bu medya utanmasa tesisin guvenlikcisinin resmini cekip beşiktaş bu adamı takıma transfer etti diyecekler :D |
Beşiktaş'a amatörden BOMBA TRANSFER | Spor haberleri sitesi | Kralspor.com bu da haberi ********ler ulan başkaN dalga geçirtmeyin beşiktaşımla dava açın böylelerine |
O chatboxta yazanlar absurd absurd saygısızca yorumlar yapanlar yuzunuz kızaryo mu acaba ?????? |
Kolpa basın işte noolcakk |
Alıntı:
Basın basınlıgnı yapıyor,ya bizim taraftara ne demeli ayıptır yahu febe gese yi bırak olimpıyakos tarftarı yapmaz bu yorumları.Hazır fırsatını bulmusken söyle agzına geleni oh ne guzel,baska zaman mangalda kul bırakmazlar saygının efendılıgın kıtabını yazarlar!!!! |
Kolpa basın.. |
yalandır dedim bana fırça attılar burada . inanmayın ezik medya nın yalanlarına. |
ne desek olmuyo.. |
Türkiye`de Saat: 09:03 . |