![]() |
Beşiktaş - Vestel Manisa Maçı Yönetimi İstifa Tepkisi Arkadaşlar biliyoruz Ki 5 senedir Yıldırım demirören geldiğinden beri Tek başarımız Türkiye kupasını almak, Şampiyonlar ligi ve uefa da gruplara katılmak he bide galatasarayı yenip süper kupayı aldık başka varmı ? Bu Akşam Oynanacak olan vestel manisa maçında takımımızı destekleyelim diyenler var evet destekleyelim ama önce yönetimin istifa etmesini sağlayalım yoksa bu yönetim gidene kadar Beşiktaşımız bir yerlere gelemez Bu akşam oynanacak olan maçta Çarşı Gerçek Tavrını ortaya Koyarsa Gerekirse O stad tan Yönetim İstifa Edene Kadar Çıkmaz .... Bu Yönetim Başımızda Olduğu Sürece Daha Çok Başarısızlıklar Elde Ederiz... |
Ahhh öle bişeyi inşallah yaparızz.Dah önce çokk başkan kowdukk.Yine yaparızz |
Alıntı:
|
Bu akşam yönetimi protesto etmeyenlerin Beşiktaşlılığından şüphe ederim. |
yönetimin hepsini suclamayalım!.... |
Yıldırım Demirören Ve Bizi Yarı Yolda Bırakan Sinan Engin Mutlaka İstifa Etmeli Sinanıda Al Git Sinanıda |
Alıntı:
sonuna kadar katılıyorum sana :shakehands: |
o adam istifa etmez. |
Yıldırm Demirören yönbetiminin başarısız olduğu bir gerçek. Ligte sonuç: Birtakım 1 maçlık 3 puan ile önde diğerleri ile aynı puandayız. Bu bir başarı. Ama kupada çok pis elendik. İnşallah ya bunlar akıllanır düzgün yabancı tarnsferi, genç yerli transferleri yaparlar. Alt takımdan gelenleri harcamazlar... (koray gibi serdar gibii...) |
Türkiye`de Saat: 21:13 . |