![]() |
bjk 4 mnsa 0 ılk yarı sonucu ılk yarısı 4 golumzle bıten macın ıkıncı yarısında neler yasanıcak bakalım her golden snra yonetıme ıstıfa seslerı duyuluo |
uefaya gideriz bu sonuçlarla gollerin devamı gelicek 2. yarı |
abi güzel skor da şaşırdım gene de 10 dk da 4 gol :D manisa düşmeyi garantileyince ununu eleyip ipini asmış bizim avantajımıza oldu |
Trabzonspor'un F.Bahçe karşısında 2-0'lık üstünlüğü sürdügü için Beşiktaş şu anda UEFA Kupası'na gidiyor... umarım maç bu skorlarla biter |
lanet olsun 1 gol yedik |
Uefadayız . . Beşiktaşımız 5 - V.Manisa 1 İnönü'ye galibiyetli veda Ligin son maçında V.Manisaspor'u farklı yenerek UEFA Kupası'na gitmeye hak kazandık Beşiktaş 5-1 V.Manisa Turkcell Süper Lig'in son haftasında Beşiktaşımız 61 yıllık mazisinde sayısız zaferler yaşadığı İnönü Stadı'nda oynadığı son mücadelede V.Manisaspor'u 5-1 mağlup etti. Takımımızın gollerini İbrahim Kaş (2), Nobre, Ali Tandoğan ve Holosko kaydederken, konuk ekibin tek golü Rafael'den geldi. F.Bahçe'nin Trabzon'da mağlup olmasıyla beraber üçlü averajımız Sivas'a göre daha iyi olduğu için Beşiktaşımız UEFA Kupası'na katılmaya hak kazandı. Kaynak: Karakartal.com |
Helal beeee , futbol inanilmaz bir $ey i$te , valla biraz umudum vardi , bo$ada kitmedi , saol kartalima , $u hakemlerden kupayi verdik , $ampiyonlar ligini verdik , en azindan Uefayi kapabildik ! Muthi$ transferlerle ilerle kartalim ! TOPUZ GELSINNN LÜTFEN ! |
6-0 bitmesini çok isterdim ama olsun buda güsel uefa bileti elimizde ya ooohhhhh:D:D:D |
illa bu duruma gelmesimi lazımdı olayların bu şekilde mücadele etmek için.. |
Neyse hayırlısı Olsun artık.! UEFA da olmak önemli değil. Önemli olan orda ne yapabileceğimizdir.! |
Türkiye`de Saat: 11:31 . |