![]() |
Maç Sonu Hocamıza Hem Sevgi Gösterisi Hem Su Şisesi Başkanın morali bozuldu Beşiktaş'ın maçın hemen başlarında adeta yağmur gibi gelen gollerine rağmen, tribünlerden maç boyunca kulüp yönetimine tepkiler dinmedi. Siyah-beyazlıların attığı her golün ardından tribünlerden ''Yeter Yıldırım Demirören'' tezahüratı yükseldi. Bu arada kapalı tribündeki taraftarların bir bölümü, maçın devre arasında soyunma odasına giden genel menajer Sinan Engin'e de tepki gösterdiler. Beşiktaşlı taraftarlar, maç sonu teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a sevgi gösterilerinde bulundular. Ertuğrul sağlama Maç sonu kapalıdan su şisesi atan kişiye cezayı yine taraftar verdi Kaynak: AA |
dayak atanlara teşekkürler . . |
bu sene ne çektiysek sudan sebeplerle çektik. |
ertuğrul-sinan-yıldırım 3de defolsunlar gitsinler yahu harbi yeter. |
ya maç 4-0 gidiyorr yeni açıktan sahaya su şişesin atıyolar..kim bunlar?inönüde aramızda işleri amaçları ne? |
ertuğrul hocaya ayıp etmişler ne kadar başarısızda olsa adamın efendiliği yeter orda en son su şisesi atılacak adamlardan bitanesi. FORZA ERTUĞRUL SAĞLAM, ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM. |
maç boyunca 1 tane atıldı onu da iyi yakalamı$sın.allahta ceza gelecek boyutlarda değildi ho$ gelse de hangi sahayı kapatacaklar da? |
Alıntı:
|
adam gibi adam ertuğrul sağlam .. biz bu kafayla daha çok yaşarız .. Adam gibi adam olmak yetmiyor ne yazık ki . Gitmesi gerekenlerden biriside Ertuğrul Sağlamdır .. |
Takım 4-0 galip adam sahaya su şişesi atıyor bunu anlayamadım bütün maç boyunca düşündüm cevabı bulamadım bulabilen varsa yazsın. |
ya statlarda neden hala pet su satışı durmuyor insan önlem alır be kardesim bardak su satın ya |
o su şişesini atanların kezmana dayak atan eziklerden ne farkı kaldı ?????????????????? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
20-0 galip olsa ne yazar skorla alakalı birsey degil |
bu kadar sistem düsmani bi hocaya degil su sisesi, kafasina okyanuslari döksen ne fayda... |
Alıntı:
|
Beyinsiz bunlar yaa.! |
Alıntı:
İlginç bir yorum katılıyorum saygılar |
ERTUĞRUL TÜPÇÜYÜDE AL GİT.DEFOLUUUUUUUUNNNN |
Alıntı:
Bunu bulamadıysan ne diim sana 1 neden takımın ruhsuz oynaması bu hale gelmesi hele bbs yenlgisinden sonrea boynuz kulagı geçti sen o maçları alamazsan hemde ruhsuzz yeniliyorsan ondan sonraki galibiyetlerin hiç önemi olmazzz ki şu anki galibiyetin olmadıgı gibi hiç kimse bu galibiyeti önemsemedi ki önemsenmedi de 10 0 da olsaydı yine tepki olurdu ki haklı yeree |
bizim forum sakinlerinden PASCAL NOUMA 21 atmistir kesin :D |
eger ertugrul hocamiz kalirsa seneye bunlarin hepsini yutacaksiniz |
Alıntı:
|
küfür edildi hakeme ve federasyona maçın son anlarında |
ceza almasak iyidir zaten federasyon bahaneye bakıyor ezikler ne olacak |
ERTUĞRUL hoca hep böyle kal biz seni böyle tanıdık böylede bileriz. Senin hakkında eleştiri yapanlar ya futbolu bilmiyor yada çoluk çocuk sen işini bilirsin kimseye pabuç bırakma (BANDIRMA'lı kartal) |
su atması hoş deil ama yargılamamak lazım adam sezon boyunca boğazını patlatmıstır haksızda olsa tepkisini vermiştir .tepkisizlikten iyidir. carsıya saygılar |
ertuğrul sağlam gibi birine ayıp etmişler çok efendi bi insan ona öyle davranılmamalıydı. |
Hocaya niye su şisesi atarsınki yönetim varken |
baskana yapilan tezahuratlar iyidi hak ediyor ama ertugrul hocaya yapilanlar yanlis adam hak etmiyor SEVDIM SENI BIR KERE BASKASINI SEVEMEM DELI DIYORLAR BANA DESINLER DEGISEMEM... |
ilginç 4-0 ken bile tepki alıyo adam...hep havadan sudan sebepler için birbirimizi yiyoruz |
Ertugrul Hocaya yapilan harekett yalniss. |
pet şişesi ayıp olmuş, geri kalanı az bile olmuş |
4-0 önde olmak hiç bir işe yaramıyo ki şampiyonluk gitti uefa gitmişsin çok mu önemli |
bence en doğrusu su şişesi |
Defooooooooolllll ertuğrul , yıldırım demiröreni de al git. |
ertugrula gosterin tepkinizi bee demiroren neyaptı ????? |
ertuğrul da hiç suçsuz değil hepsi suçlu umarım seneye artık adam gibi transfer yaparlar dicem ama yine zopocy bilmemne felan diolar yeter ya gidin bi adam gibi transfer yapın be kardeşim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:06 . |