![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
1-Seba başkan ken onun yardımcısı neredeyse Serdar Bilgilidir ;) 2.Seba ya küfür ederken Serdar bilgili niye istifa etmedi 3-Sonra Serdar Bilgili ye küfür edildi serdar bilgili gitti küfür edildi diye 4.sonra gazetelerde diyorki benim adım Beşiktaş ile alnımasın önünen bile geçmek istemeyen birini savunmayın ve ayrıca.Seba ya küfürü numaralı etmiştir yani Kongre Fareleri her zaman ki gibi.Sonra yine olay çArş ya patlatılır herzaman ki gibi şimdi olduğu gibi.. |
Alıntı:
delimisin sen carsı nedir daha onu bilmiosn heralde .. carsının kurulus amacının temelinde besiktas sevgisi aşkı yatıyor tabikide olmazdı .. bütün bunlardan bunu cıkarıyorsan yuh sana |
Ve artık bir son verin çArşı tartışmasına eziklerin forumlarından eksik olmuyorsunuz bu her forum için geçerli. çArşı Beşiktaş'ı taparcasına seven bir gruptur asla önüne geçmedi geçirmedi.Bundan sonra bu muhabbetleri yapmassanız iyi olur..Hayatta Beşiktaş |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben sana işin doğrusunu söliyim protestoyu çarşı başlattı, hep çarşı başlattı hep çarşı yaptı yani çarşıdan kastım KAPALI. Yoksa çarşı demek heryer demek o ayrı. Kapalı yaptı hep ve Tüm stad da uydu Protestoya Kapalı başlatıyor hemen tüm stad haline geliyordu protesto, yeni açıkta bir grup susturmaya çalıştıysada hiç başarılı olamadı. ama işin başlama noktası da Kapalıydı. Zaten herkes bir kıvılcım bekliyordu kapalı kıvılcımı verdi ve devam ettirdi , ayrıca protestolar maçtan bayağı önce başladı. Doğrusu bu gerisi yalan zaten maça gelen herkes gördü bunları. |
Alıntı:
her kötü sey carsının her iyi sey baskasının .. bilgili carsıyı yeni acıga sürmüştü sevmiyorlardı .. sebaya küfreden protesto eden ztn herseyin farkında suan hata yaptıklarınında farkında ! .. serdar bilgiliye numaralıdan biri küfür etti coluk cocuguna kadar sonra carsıya patladı dedigi gibi .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
adam besıktası besıktas yapan carsı dıyo sen ne anlıyorsun???? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:09 . |